.
.
.
.
.

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022

ΑΑΔΕ: Ψηφιακά η υποβολή δηλώσεων φόρου δωρεάς και γονικής παροχής κινητών και χρημάτων

Μέσω της πλατφόρμας «myPROPERTY» οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να υποβάλλουν αρχικές δηλώσεις φόρου δωρεάς και γονικής παροχής κινητών και χρημάτων που έχουν συντελεστεί από την 01.01.2022 και μετά, για τις οποίες δεν απαιτείται η σύνταξη συμβολαιογραφικού εγγράφου.

Η Καρδίτσα τίμησε την 49η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου (+Φωτο +Βίντεο)

Με μουσική εκδήλωση, μαζικές συγκεντρώσεις, ομιλίες, πορείες στο κέντρο της πόλης και καταθέσεις στεφάνων στον Μνημείο της Εθνικής Αντίστασης στην Πλατεία Δικαστηρίων φορείς, σωματεία, συλλογικότητες και πολίτες της Καρδίτσας τίμησαν την 49η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου αναδεικνύοντας με τη συμμετοχή τους ότι τα μηνύματα της φοιτητικής εξέγερσης είναι διαχρονικά και συνεχίζουν να συγκινούν και να εμπνέουν.

Ολλανδικό Δικαστήριο: "Ένοχοι για ανθρωποκτονία τρεις από τους τέσσερις υπόπτους για την κατάρριψη της πτήσης MH17"

Η πτήση MH17 της Malaysia Airlines καταρρίφθηκε το 2014 από έναν πύραυλο ρωσικής κατασκευής, ο οποίος εκτοξεύτηκε από ένα αγρόκτημα στην ανατολική Ουκρανία, ανακοίνωσε σήμερα το ολλανδικό δικαστήριο όπου διεξάγεται η δίκη τεσσάρων υπόπτων για την κατάρριψη του αεροσκάφους, προσθέτοντας ότι η Ρωσία είχε σε γενικές γραμμές τον έλεγχο των αυτονομιστικών δυνάμεων στην περιοχή, όταν καταρρίφθηκε το αεροσκάφος.

Ζωή Βαϊοπούλου: "Το τέρμα"

Βαδίζουμε σε έναν ευθύ δρόμο πού στην αφετηρία του είναι οι πολεμοχαρείς ,επίδοξοι αντεροβγάλτες της ανθρωπότητας και στο τέρμα του, οι απείθαρχοι υγειονομικοί που ,όταν δεν είναι στην πρώτη γραμμή, αντιμετωπίζουν τα πρόσωπα των οικογενειών τους και θεραπεύουν πληγές στις τοπικές τους ομάδες.

Υπ. Εργασίας: Προκαταρκτική έρευνα για την "Κιβωτό του Κόσμου" - Αφορά ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων

Από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ανακοινώθηκε ότι αποσύρεται η διάταξη που είχε περιληφθεί στο νομοσχέδιο για τον εξορθολογισμό της ασφαλιστικής νομοθεσίας για την παραχώρηση χρήσης ακινήτου του ΕΦΚΑ στην «Κιβωτό του Κόσμου», σε συνέχεια της προκαταρκτικής έρευνας που διατάχθηκε και αφορά σε ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων.

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου το ετήσιο μνημόσυνο του Ιωάννη Βαϊόπουλου

Τελούμε την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών της κοινότητας Μελισσοχωρίου Καρδίτσας το ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, αδερφού και θείου Ιωάννη Βαϊόπουλου.

Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου το 40ήμερο μνημόσυνο του Ηλία Ζήση

Τελούμε το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, αδερφού και θείου Ηλία Ζήση.

Δημήτρης Παπακώστας: "Ενορία Βραγκιανών: Να ανακαινιστεί το παλιό Ταχυδρομείο για στέγαση φιλόπτωχου «Σπιτιού Αγάπης»"

Η Δυναμική Ενορία Θεσσαλικών Βραγκιανών αποτελεί το σημείο αναφοράς για ολόκληρη την Αρχιερατική περιφέρεια Αχελωου - 7 ορεινες τοπικές ενορίες -στην άκρη τεσσάρων Μητροπόλεων και νομών.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ