.
.
.
.
.

Σάββατο, 02 Απριλίου 2022

Δήμος Παλαμά: Πρόταση για ένταξη σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα για τους κοινόχρηστους χώρους

Πρόταση για ένταξη σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου, για την εκπόνηση επιχειρησιακού σχεδίου για την εξασφάλιση των κοινόχρηστων χώρων, θα υποβάλλει ο Δήμος Παλαμά.

Μαγνησία: 29χρονος εντοπίστηκε απαγχονισμένος σε δέντρο στην Κουκουράβα

Τέλος στη ζωή του με τραγικό τρόπο αποφάσισε να βάλει 29χρονος, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος εντοπίστηκε σήμερα το απόγευμα απαγχονισμένος μέσα σε δασάκι στην περιοχή της Κουκουράβας.

Πτώση δένδρου προκάλεσε πολύωρη διακοπή στην …υδροδότηση της Λαζαρίνας!

Πολύωρη διακοπή στην υδροδότηση της Λαζαρίνας προκάλεσε το πρόβλημα που δημιουργήθηκε χθες το βράδυ στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ στην ευρύτερη περιοχή λόγω πτώσης δένδρου σε καλώδια .  

Α2 μπάσκετ: Ο ΑΣΚ έβαλε τέλος (δύσκολα) στο σερί νικών του Χαρ. Τρικούπη

Μια νίκη επί ενός ιδιαίτερα φορμαρισμένου αντιπάλου πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου (2/4) στο νέο κλειστό της Καρδίτσας ο ΑΣΚ πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο στο στόχο της απευθείας ανόδου στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

Κ. Γκαβογιάννης: "Είμαστε παρόντες"

Η περιουσία του Δήμου Καρδίτσας είναι περιουσία των δημοτών και κανενός άλλου. Αυτό φαίνεται πως είναι αδιάφορο για τον κ. Τσιάκο που φέρεται λες και διαχειρίζεται προσωπικά του περιουσιακά στοιχεία.

Πέρασε από την Καρδίτσα το Classic Rally "Acropolis Legends": Θαυμασμός και …«χρυσές» αναμνήσεις (+Φώτο +Βίντεο)

«Μαγνήτισαν» τα βλέμματα και ξύπνησαν «χρυσές» αναμνήσεις από τις διοργανώσεις του Rally Acropolis που διέρχονταν μέσα από την πόλη της Καρδίτσας, τα καλοδιατηρημένα οχήματα που συμμετέχουν στο Classic Rally "Acropolis Legends", το οποίο διεξάγεται σήμερα και αύριο με αφετηρία την Ακρόπολη και τερματισμό την Αμφίκλεια.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ