.
.
.
.
.

Κυριακή, 24 Απριλίου 2022

«Τρέχει» ο διαγωνισμός για την πτυσσόμενη κερκίδα και τον πλήρη εξοπλισμό του νέου Κλειστού Γυμναστηρίου

Προκηρύχθηκε από το Δήμο Καρδίτσας ο διεθνής ανοικτός διαγωνισμός για την προμήθεια «Βελτιώσεις αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Καρδίτσας – Προμήθεια εξοπλισμού νέου Κλειστού Γυμναστηρίου» προϋπολογισμού 265.852,28€ με κριτήριο την χαμηλότερη τιμή με τη μέθοδο των ομάδων.

Νίκη Μακρόν έναντι της Μαρίν Λε Πεν δείχνουν τα επίσημα αποτελέσματα των exit polls

Οι κάλπες για τις εκλογές στη Γαλλία έκλεισαν στις 21.00 (ώρα Ελλάδας) και σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα του δεύτερου γύρου, ο Εμανουέλ Μακρόν συγκεντρώνει 58,2% έναντι της Μαρίν Λε Πεν με 41,8% .

Λάρισα: Σύλληψη άνδρα για τοκογλυφία και οπλισμό

Συνελήφθη χθες Μ. Σάββατο (23/4) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας άνδρας, για υπόθεση εκβίασης και τοκογλυφίας σε βάρος έτερου άνδρα, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ακαθάριστα οικόπεδα: Δια της πειθούς επιχειρούν, διαχρονικά, να λύσουν το πρόβλημα οι δημοτικές αρχές Καρδίτσας

Δια της πειθούς χειρίζονται, διαχρονικά, το θέμα των ακαθάριστων οικοπέδων οι δημοτικές αρχές, τουλάχιστον την τελευταία δεκαετία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του KarditsaLive.Net, από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, δεν έχουν καταγραφεί περιπτώσεις επιβολής προστίμων, ή αν έχουν καταγραφεί είναι ελάχιστες.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ