.
.
.
.
.

Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022

Τρία μέλη από την Καρδίτσα μεταξύ των 12 Θεσσαλών που εκλέγονται στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία

Τρία μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία από την Καρδίτσα είναι μεταξύ των 12 στελεχών από τη Θεσσαλία που εξελέγησαν μέλη της νέας Κεντρικής Επιτροπή του κόμματος κατά τις εκλογικές διαδικασίες που διεξήχθησαν την Κυριακή με μαζική προσέλευση παλιών και νέων μελών στις κάλπες, από τους οποίους μόνο όσοι ήταν μέλη μέχρι τις 21 Μαρτίου 2022 είχαν δικαίωμα συμμετοχής στην ψηφοφορία για το 300μελές πολιτικό όργανο του κόμματος.

Δέντρα του Παυσιλύπου «ντύθηκαν» με πλεκτά για …καλό σκοπό! (+Βίντεο)

Ένα ευχάριστο … ξάφνιασμα περίμενε τους Καρδιτσιώτες στο άλσος του Παυσιλύπου, αφού την προσοχή τους τράβηξε ένα δέντρο που ήταν ντυμένο με πολύχρωμα κομμάτια από πλεκτά και δεν ήταν λίγοι αυτοί που πλησίασαν για να το περιεργαστούν από κοντά.

Συνάντηση εργασίας του Σ.Θ.Ε.Β. με το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας

Συνάντηση εργασίας στα γραφεία του ΣΘΕΒ πραγματοποιήθηκε στις 13 Μαΐου μεταξύ εκπροσώπων του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας κ. Λευτέρη Δημοβέλη, κας Αγγελικής Τσαμέτη, κ. Αλέξανδρου Τσάτσου, κας Κλαίρης Κατσώχη, του Προέδρου του ΣΘΕΒ κ. Γιώργου Ρουπακιά, της Γενικής Διευθύντριας κας Έλενας Καματέρη και στελεχών του Συνδέσμου.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της Ν.Ε. Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για τη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία της 15ης Μαΐου

Την Κυριακή 15 Μαΐου, δεκάδες χιλιάδες πολίτες σε όλη τη χώρα συμμετείχαν στις εκλογικές διαδικασίες ανάδειξης της συλλογικής ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ