.
.
.
.
.

Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022

Την Κυριακή 22 Μαΐου το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημήτριου Σκούρα

Τελούμε την Κυριακή 22 Μαΐου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής της κοινότητας Λεονταρίου Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, αδερφού και θείου Δημήτριου Σκούρα.

Συνάντηση Δημάρχου Αργιθέας Α. Στεργίου με τον Υπουργό Επικρατείας Άκη Σκέρτσο, για την ορεινότητα

Προχωράει βάσει προγραμματισμού η χάραξη του Στρατηγικού Σχεδίου (masterplan) για την ορεινότητα σε εθνικό επίπεδο, υπό το συντονισμό του Υπουργού Άκη Σκέρτσου και με τη συμμετοχή κορυφαίων κυβερνητικών στελεχών από όλα τα συναρμόδια Υπουργεία.

Ευθ. Λέκκας: Ο Ιανός απέδειξε ότι όλα τα επιχειρησιακά σχέδια χρήζουν αναθεώρησης - Κ. Πιστρίκας: Θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί ο πλημμυρισμός της πόλης αν είχαν γίνει υδραυλικά έργα

Την άποψη ότι τα επόμενα χρόνια ακραία καιρικά φαινόμενα όπως ο "Ιανός" που έπληξε και την περιοχή μας θα  είναι συχνότερα και  το ένα θα συμπαρασύρει το άλλο εντείνοντας τον κίνδυνο μεγάλων καταστροφών,

Παράταση σε εργολαβία αναβάθμισης παιδικών χαρών στον Δήμο Παλαμά

Τρίμηνη παράταση χορήγησε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Παλαμά, μετά από σχετική εισήγηση της αρμόδιας υπηρεσίας, σε εργολαβία που αφορά στην «Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Παλαμά», για το(τμήμα 1) Εξοπλισμός.

Μαθητές και εκπαιδευτικοί του 1ου Γυμνασίου Σοφάδων στο Λονδίνο

Το Λονδίνο επισκέφτηκαν μαθητές και εκπαιδευτικοί του 1ου Γυμνασίου Σοφάδων στο πλαίσιο της 4ης και τελευταίας συνάντησης του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ LET'S (Loving Europe Through Sites, 2019-1-IT02-KA229-062132).

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ