.
.

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022

27/05/2022: 1 νέα απόφαση για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 373 αποφάσεις μαζί με επιχειρήσεις

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εξέδωσε άλλη μια απόφαση για έκτακτες εφάπαξ αποζημιώσεις σε φυσικά πρόσωπα σχετικά με τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου 2020.

Δήμος Καρδίτσας: Άλλοι 7 δικαιούχοι αποζημίωσης για αντικατάσταση της οικοσκευής από την πλημμύρα στις 18/9/2020

Την πρώτη απόφαση για το επίδομα οικονομικής ενίσχυσης για την αντικατάσταση της οικοσκευής της κύριας κατοικίας εξαιτίας των ζημιών της πλημμύρας στις 18 Σεπτεμβρίου 2020 είχαμε την Τετάρτη (4/11/2020) από το Δήμο Καρδίτσας.

Νέα προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης την Κυριακή (29/5) σε κοινότητες των Δήμων Καρδίτσας και Παλαμά

Νέα προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Μαΐου 2022 σε κοινότητες των Δήμων Καρδίτσας και Παλαμά από το ΔΕΔΔΗΕ.

Δήμος Καρδίτσας: Άλλοι 7 δικαιούχοι για το επίδομα των 600 ευρώ από τον "Ιανό" στους βοηθητικούς χώρους

Την πρώτη απόφαση για το επίδομα των πρώτων βιοτικών αναγκών (600 ευρώ) που αφορά δικαιούχους βοηθητικών χώρων υπέγραψε την Τρίτη (9/2) ο Δήμαρχος Καρδίτσας Β. Τσιάκος.

Την Κυριακή 29 Μαΐου το 40ήμερο μνημόσυνο του Αχιλλέα Λυκόπουλου

Τελούμε την Κυριακή 29 Μαΐου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού Αχιλλέα Λυκόπουλου.

Πρόγραμμα επισκέψεων αγροτικών ιατρών στα Περιφερειακά Ιατρεία του Δήμου Αργιθέας από 30 Μαΐου - 5 Ιουνίου

Ενημερώνουμε τους δημότες μας για το πρόγραμμα επισκέψεων των αγροτικών ιατρών στα Περιφερειακά Ιατρεία του Δήμου Αργιθέας, από 30-5-2022 μέχρι 5-6-2022, για το οποίο μας πληροφόρησε επίσημα το Κέντρο Υγείας Μουζακίου, και συγκεκριμένα:

Προγραμματική σύμβαση Δήμου Μουζακίου - ΔΕΥΑΜ για τον προτεινόμενο βιολογικό καθαρισμό Αγναντερού- Παλαιοχωρίου

Την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης με το Δήμο Μουζακίου για την υποβολή της πρότασης με τίτλο «Ολοκληρωμένη διαχείριση αστικών λυμάτων Τ.Κ Αγναντερού – Παλαιοχωρίου Δήμου Μουζακίου» 9.731.600 € (πλέον ΦΠΑ 24%) για χρηματοδότηση από σχετική δράση του ΥΠΕΝ και την εκχώρηση των αρμοδιοτήτων και των καθηκόντων για την υλοποίηση της πρότασης αποφάσισε κατά πλειοψηφία το ΔΣ της ΔΕΥΑ Μουζακίου σε έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποίησε σήμερα.

Υπ. Εξωτερικών: Έντονη καταδίκη για την κατάληψη πλοίων ελληνικής σημαίας από τις ιρανικές ένοπλες δυνάμεις

Με εντολή του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Θεμιστοκλής Δεμίρης πραγματοποίησε προ ολίγου έντονο διάβημα διαμαρτυρίας στον Ιρανό Πρέσβη στην Αθήνα, αναφορικά με την βίαιη κατάληψη δύο πλοίων ελληνικής σημαίας στον Κόλπο.

Διαδημοτική συνάντηση για τη σύνταξη μελέτης Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (Ο.Χ.Ε.) στα Άγραφα

Σε συνέχεια της εξαγγελίας του Πρωθυπουργού στη συνάντηση με τους δημάρχους των ορεινών δήμων και τη δέσμευσή του για ΟΧΕ Αγράφων (αφορά τους Δήμους Αγράφων, Αργιθέας και Λίμνης Πλαστήρα) έγινε διαδημοτική συνάντηση για την σύνταξη μελέτης και υποβολή προς ένταξη χρηματοδότησης.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ