.
.
.
.
.

Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2022

Το Σάββατο 4 Ιουνίου το 40ήμερο μνημόσυνο του Βάιου Γκαντή

Τελούμε τo Σάββατο 4 Ιουνίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Σοφάδων το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, γιού, αδερφού και θείου Βάιου Γκαντή.

Αυτοψία της ΠΑΚ Θεσσαλίας σε πληγείσες περιοχές των Φαρσάλων

Αυτοψία σε πληγείσες, από την πρόσφατη θεομηνία, περιοχές των Φαρσάλων πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 1/6/2022 κλιμάκιο της Συντονιστικής Ομάδας Εργασίας της Προοδευτικής Αγροτικής Κίνησης (ΠΑΚ) Θεσσαλίας, αποτελούμενο από τους:

Στο Πράσινο Ταμείο τα Σχέδια Αστικής Προσβασιμότητας των 4 «μεγάλων» Δήμων της ΠΕ Καρδίτσας

Προσωρινοί δικαιούχοι της δράσης «Σχέδια Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π.)» του χρηματοδοτικού προγράμματος «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» του Άξονα Προτεραιότητας 2 «Αστική Αναζωογόνηση και Λοιπές Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» κρίθηκαν οι Δήμοι Καρδίτσας, Μουζακίου, Παλαμά και Σοφάδων με απόφαση του ΔΣ του Πράσινου Ταμείου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας που συνεδρίασε σήμερα.

Νυχτερινή ποδηλατάδα, αστροπαρατήρηση και Challenging Everesting στο διήμερο εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου

Διήμερο εκδηλώσεων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου διοργανώνουν την Πέμπτη 2 Ιουνίου και την Παρασκευή 3 Ιουνίου η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Λαρισαίων σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας, τον Ποδηλατικό Α.Σ. Πηνειός, το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Περιφέρειας Θεσσαλίας, το Δημοτικό Αστεροσκοπείο και τον A-Polaris Αστρονομικό Παρατηρησιακό Όμιλο Λάρισας.

Παρέα με τον ΑΣΚ στη Basket League το Ψυχικό!

Το Ψυχικό επικράτησε 80-52 του Τρίτωνα στον τελευταίο αγώνα των playoffs της Α2 Ανδρών και εξασφάλισε το εισιτήριο για την Basket League μετά τον ΑΣΚ επίσης για πρώτη φορά στην ιστορία του!

Προς υπογραφή η σύμβαση για την "Αναβάθμιση Παιδικού Σταθμού Παλαμά"

Ένα σύγχρονο, λειτουργικό  και φιλικό για παιδιά και εκπαιδευτικούς, δημοτικό  παιδικό σταθμό αποκτά ο Παλαμάς, με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα  Leader  της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Συνάντηση του Δημάρχου Μουζακίου Θ. Στάθη με ΔΗΚΕΔΗΜ και μέλη του ΚΑΠΗ

Εποικοδομητική συνάντηση είχαν ο Δήμαρχος Δ. Μουζακίου κ. Θεοφάνης Στάθης με τον Πρόεδρο της ΔΗΚΕΔΗΜ κ. Γιώργο Γέρμανο, τη Διευθύντρια κ. Χρύσα Καρρά και μέλη του δημοτικού ΚΑΠΗ που στην πλειονότητά τους ήταν γυναίκες.

Όλοι μαζί τρέχουμε για τα παιδιά με χρόνια νοσήματα την Κυριακή 5 Ιουνίου «στα τείχη της Αρχαίας Λάρισας»

Με σύνθημα «Όλοι Μαζί Τρέχουμε για τα Παιδιά με Χρόνια Νοσήματα» διοργανώνεται την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022 ο αγώνας δρόμου «Στα τείχη της Αρχαίας Λάρισας», με δύο διαδρομές 2 χλμ και 7 χλμ και αφετηρία και τερματισμό το Αρχαίο Θέατρο Λάρισας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ