.
.
.
.
.

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022

Μενέλαος Παπαδημητρίου: "Ο μυθικός Αχελώος και οι έμποροί του που τον κατέσφαξαν ...και τώρα θέλουν να τον εξαφανίσουν δια παντός ...στο βωμό του κέρδους"

Φίλες και Φίλοι,

Δε μας αφήνουν να χαιρόμαστε τις ομορφιές της ορεινής μας Φύσης, να περιπλανιόμαστε και να χαιρόμαστε τα σύγκλινα και αντίκλινα του Αχελώου με τα αενάως ρέοντα ύδατά του μεταξύ Θεσσαλίας και Ηπείρου ως κάτω στην Αιτωλοακαρνανία,

Συμμετοχή του 7ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας στον εικαστικό διαγωνισμό με θέμα "Η θάλασσα που θέλω να έχω"

Στα πλαίσια των δράσεων για την αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου το σχολείο μας συμμετείχε σε εικαστικό διαγωνισμό με θέμα «Η θάλασσα που θέλω να έχω».

Κρυονέρι Καρδίτσας: Διασώθηκε από την Π.Υ. ηλικιωμένος που είχε πτώση σε δύσβατο σημείο

Επιχείρηση διάσωσης ηλικιωμένου μετά από πτώση έφεραν εις πέρας οι πυροσβέστες της Π.Υ. Καρδίτσας το απόγευμα της Δευτέρας 13 Ιουνίου στην ευρύτερη περιοχή του Κρυονερίου.

Προς κατεδάφιση ο (εκτός λειτουργίας) υδατόπυργος στην Πτελοπούλα

Θέμα χρόνου είναι  κατεδάφιση του υδατόπυργου την Τ.Κ. Πτελοπούλας, καθώς κρίθηκε κατεδαφιστέος από την αρμόδια επιτροπή που τον ήλεγξε. Το πρόβλημα, όπως πληροφορήθηκε το KarditaLive.Net, δεν προκλήθηκε από τον "Ιανό" ή κάποια σεισμική δόνηση, αλλά είναι θέμα φθοράς λόγω χρόνου. 

Ανακοίνωση της Αριστερής Παρέμβασης για τη δημόσια διαβούλευση συγκροτήματος τριών αιολικών στο Ν. Πήλιο

Σε δημόσια διαβούλευση που λήγει στις 10 Αυγούστου του 2022 δόθηκε από το Υπουργείο περιβάλλοντος και ενέργειας το συγκρότημα τριών αιολικών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στη θέση «Πετρόγουρνα», στη θέση «Σταυρός» και στη θέση «Ψηλή ράχη» της ευρύτερης περιοχής του δήμου Ν. Πηλίου, συνολικής ισχύος 85MW.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ