.
.
.
.
.

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022

Διαμαρτυρία από ΚΚΕ (μ-λ) και Δίκτυο Αλληλεγγύης και Αγώνα Καρδίτσας για Σύνοδο του ΝΑΤΟ και πόλεμο στην Ουκρανία (+Φώτο +Βίντεο)

Την αντίθεσή τους στους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ για την ένταξη της Σουηδίας και της Φινλανδίας που πυροδοτεί την ένταση στην περιοχή, καθώς και στη συνέχιση του πολέμου στην Ουκρανία,

Ξεκινούν μελέτες 2,3 εκατ. ευρώ για αρδευτικά έργα στο Δήμο Κιλελέρ και τμήμα της Κοιλάδας Δήμου Λαρισαίων

Τις Προγραμματικές Συμβάσεις για δύο μελέτες που οδηγούν σε  χρήσιμα έργα νερού για την περιοχή του Δήμου Κιλελέρ και τμήμα της Κοιλάδας Δήμου Λαρισαίων υπέγραψαν σήμερα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο πρόεδρος του Δικτύου Πόλεων ΔΕΠΑΝ δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος και ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος.

Ε.Ο.Δ.Υ. (29/06): 9 νέοι θάνατοι και 16.115 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 123 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας (διόρθωση)

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 29 Ιουνίου 2022 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών 30 Ιουνίου & 1 Ιουλίου

Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 και ώρα 7:30΄μ.μ., επί τη ιερά μνήμη των αγίων ενδόξων αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού των εν Ρώμη θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Τ.Κ. Ζωοδόχου Πηγής Φαρσάλων, καθότι πανηγυρίζει παλαιός Ιερός Ναός επ’ ονόματι των Αγίων Αναργύρων.

Νέο Δ.Σ. για το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος

Συγκροτήθηκε το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022, μετά τη διενέργεια αρχαιρεσιών που προηγήθηκαν κατά την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την ίδια ημέρα, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος, η σύνθεση του οποίου έχει ως εξής:

Η Τ.Ε. Καρδίτσας ΚΚΕ για την εκδήλωση στο Παυσίλυπο με θέμα την πολιτική προστασία

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που οργάνωσε  η ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ, την Τρίτη 28 Ιούνη στο πεζόδρομο του 3ου δημοτικού σχολείου στο Παυσίλυπο, με παρουσία εκπροσώπων της τοπικής διοίκησης και φορέων και με θέμα: «Οι Θέσεις του ΚΚΕ για την Πολιτική Προστασία στον αντίποδα της «πράσινης» καπιταλιστικής ανάπτυξης» με κεντρικό ομιλητή  τον Αντώνη Ραλλάτο μέλος της ΚΕΟΕ της ΚΕ, υπεύθυνο του τμήματος Περιβάλλοντος της ΚΕ.

Υπογράφεται η σύμβαση για διπλό αντλιοστάσιο και υπόγειο δίκτυο άρδευσης στο Μελισσοχώρι

Διπλό αντλιοστάσιο και υπόγειο δίκτυο άρδευσης για 6.700 στρέμματα αγροτικής γης αποκτά το Μελισσοχώρι Καρδίτσας με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης του ΕΣΠΑ 2014-2020 της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ