.
.
.
.

Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022

Πέρασαν από το Περιφερειακό Συμβούλιο οι πολιτιστικές εκδηλώσεις για το καλοκαίρι 2022 στην Π.Ε. Καρδίτσας

Εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας το πρόγραμμα  εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Λιμνών Καρδίτσας 2022  και ακόμη 11 ανοιχτές  πολιτιστικές εκδηλώσεις  που διοργανώνει η Περιφέρεια στην Π.Ε. Καρδίτσας σε συνεργασία με Δήμους, Πολιτιστικούς Συλλόγους και φορείς.

Νεκρός 71χρονος χειριστής γερανοφόρου οχήματος στην Παλαιοκαρυά Τρικάλων

Νεκρός βρέθηκε τις απογευματινές ώρες  της Τετάρτης (27/7) 71χρονος χειριστής φορτωτή, ο οποίος εργαζόταν με το δικό του μηχάνημα σε δασική περιοχή της Παλαιοκαρυάς και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το μηχάνημα κατακρημνίστηκε σε γκρεμό 50 περίπου μέτρων.

Το Σάββατο 30 Ιουλίου το 40ήμερο μνημόσυνο του Αθανάσιου Σπάνια

Τελούμε τo Σάββατο 30 Ιουλίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου της κοινότητας Ματαράγκας Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, αδερφού και θείου Αθανάσιου Σπάνια.

Επιτροπή Αγώνα Αγραφιωτών: Ανοιχτό Κάλεσμα για να μη μετατραπούν τα Άγραφα σε βιομηχανική ζώνη αιολικών εγκαταστάσεων

Ανακοινώνουμε ανοιχτό κάλεσμα για μεγάλη διαμαρτυρία στις 7 Αυγούστου για την Καζάρμα, μία ακόμη κορυφογραμμή η οποία βρίσκεται στο στόχαστρο της αιολικής βιομηχανίας.

Συνάντηση του Περιφερειάρχη με την Λαρισαία κολυμβήτρια που κατέκτησε την 4η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Κολομβία

«Η Αθανασία Καρατσιβή είναι αθλήτρια- σύμβολο για τη νέα γενιά, γιατί αποδεικνύει ότι υπάρχει μια άλλη Ελλάδα, που αντιστέκεται, που ξέρει παρά τις δυσκολίες να αγωνίζεται και να κερδίζει» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υποδεχόμενος στο γραφείο του τη νεαρή Λαρισαία κολυμβήτρια του Α.Ο Λαρισαϊκός - Τιτάνες, που κατέκτησε την 4η θέση στον κόσμο στα 800 μ. επιφάνειας και την 5η θέση στα 400 μ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης στο Κάλι της Κολομβίας.

Σ.Φ.Σ.Τ.: Απάντηση της HELLENIC TRAIN (TΡΑΙΝΟΣΕ) στο υπόμνημα των φορέων της περιοχής μας για τα σιδηροδρομικά δρομολόγια

Χρειάστηκε να περάσει περισσότερο από ένας μήνας για να δοθεί απάντηση στο υπόμνημα που έστειλαν οι φορείς της περιοχής μας όσον αφορά την απαράδεκτη κατάσταση που διαμορφώθηκε στα σιδηροδρομικά δρομολόγια της δυτικής Θεσσαλίας.

Με προβλήματα η μεταφορά των ανεμογεννητριών για το αιολικό πάρκο στον Τύμπανο (+Φώτο)

Συνεχίστηκε και σήμερα Τετάρτη 27 Ιουλίου στην ευρύτερη περιοχή του Μουζακίου η κίνηση ογκωδών οχημάτων για την μεταφορά τμημάτων των ανεμογεννητριών στο αιολικό στην περιοχή του Τυμπάνου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ