.
.
.
.
.

Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022

«Θύμα» των… αυξήσεων και η ανακαίνιση στο Τμήμα Ημερήσιας Νοσηλείας COVID-19 του Νοσοκομείου

«Θύμα» της εκρηκτικής αύξησης στις τιμές των οικοδομικών υλικών και γενικά των υλικών που απαιτούνται «έπεσε» και η  ανακαίνιση των χώρων του Τμήματος Ημερήσιας Νοσηλείας (Τ.Η.Ν.) – COVID-19 του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας που είχε δρομολογήσει η Διοίκηση, η οποία αναγκάστηκε τελικά λόγω έλλειψης προσφορών να κηρύξει άγονο το σχετικό διαγωνισμό, ο οποίος θα επαναπροκηρυχθεί το συντομότερο δυνατό με αυξημένο προυπολογισμό.

Απεβίωσε η ηθοποιός Ντίνα Κώνστα

Σε ηλικία 83 ετών άφησε την τελευταία πνοή της η αγαπημένη ηθοποιός ηθοποιός Ντίνα Κώνστα, που αγαπήθηκε από το κοινό για τις ερμηνείες της αλλά ιδιαίτερα για τον ρόλο της Ντένης Μαρκορά στη σειρά «Δύο ξένοι».

Ε.Ο.Δ.Υ. (03/07): 26 νέοι θάνατοι και 11.629 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 67 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 3 Ιουλίου 2022 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Πέταξε για τις Η.Π.Α. η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη όπου θα προετοιμαστεί για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Η εθνική Ομάδα αναχώρησε σήμερα για τις ΗΠΑ, προκειμένου να πραγματοποιήσει το τελευταίο κομμάτι της προετοιμασίας της για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Πρωτοβουλία για την Προστασία και Ανάδειξη της Κοιλάδας Αχελώου: "Έκθετοι πρόεδρος και μέλη του Δικτύου Πίνδος για τη μη έκδοση απόφασης για το Υ/Η Αυλακίου"

«Αξιότιμοι κ. Δήμαρχοι του Δικτύου ΠΙΝΔΟΣ,

Ένας μήνας πέρασε και ακόμη δεν ανακοινώσατε τα αποτελέσματα της συνεδρίασης της 3-6-2022 που συγκλήθηκε μετά από αίτημα της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ σχετικά με το Φράγμα Αυλακίου.  

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ