.
.
.
.

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022

Μαγνησία: Έχασε τη ζωή της ηλικιωμένη κατά τη διάρκεια του θαλάσσιου μπάνιου στο Παλαιό Τρίκερι

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας (12/9) από την ελεύθερη παραλία ¨Πάρδαλο¨ στο νησί Παλαιό Τρικέρι Δ.Ν.Πηλίου Μαγνησίας, 84χρονη γυναίκα.

«Απρόθυμο» το Γ.Ε.Σ. για τη μεταφορά - τοποθέτηση γέφυρας μπέλεϋ στα Ρογκάκια

Αρνητικό είναι το Γενικό Επιτελείο Στρατού στην προοπτική να διαθέσει προσωπικό, υλικά και μέσα για να τοποθετήσει γέφυρα τύπου μπέλευ, - τόσο καινούρια, όσο και μεταφέροντας υπάρχουσα από άλλο σημείο- στη θέση «Ρογκάκια» που θα συνδέσει οδικά τις Κοινότητες Καροπλεσίου και Νεράιδας.

Παραιτήθηκε ο τοπικός σύμβουλος Δρακότρυπας Γ. Χαρίσης

Αποδεκτή έγινε τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου από το Δήμαρχο Μουζακίου Φ. Στάθη η παραίτηση που υπέβαλε στις 7 Σεπτεμβρίου ο Γεώργιος Ευθ. Χαρίσης από το αξίωμα του Τοπικού Συμβούλου Δρακότρυπας του συνδυασμού «Οραμα & Δράση».

Πρόγραμμα χειμερινών δρομολογίων του αστικού ΚΤΕΛ Καρδίτσας από Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου

Με απόφαση του Δημάρχου Καρδίτσας καθορίστηκαν τα ημερήσια χειμερινά δρομολόγια 2022-2023 των γραμμών του Αστικού ΚΤΕΛ Καρδίτσας και οι ώρες αναχώρησης των λεωφορείων.

Ανατροπή στον διαγωνισμό για τη φύλαξη του Νοσοκομείου Καρδίτσας

Στην ακύρωση της αρχικής απόφασης ανάθεσης και κατακύρωσης της υπηρεσίας φύλαξης των εγκαταστάσεων του Νοσοκομείου Καρδίτσας που είχε λάβει στις 14 Ιουνίου υποχρεώθηκε τελικά το Δ.Σ του Νοσηλευτικού μας ιδρύματος.

Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες του προγράμματος επιταγών αγοράς βιβλίων της ΔΥΠΑ

Αναρτήθηκαν σήμερα, Δευτέρα 12.09.2022, οι προσωρινοί πίνακες Δικαιούχων, Αποκλειομένων και Παρόχων Βιβλιοπωλείων – Εκδοτικών Οίκων του Προγράμματος Χορήγησης Επιταγών Αγοράς Βιβλίων έτους 2022, στον ιστότοπο της ΔΥΠΑ www.dypa.gov.gr

Εμβόλιο: Άνοιξε η πλατφόρμα για τη νέα αναμνηστική δόση, ποιοι πρέπει να εμβολιαστούν ξανά

Την Τρίτη αναμένεται να πραγματοποιηθεί από την Επιτροπή Εμβολιασμών η τελική επικύρωση των ομάδων στις οποίες θα χορηγηθεί η 4η δόση - αυτή τη φορά με τα επικαιροποιημένα εμβόλια.

Δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ για απαλλαγή από τον φόρο εισοδήματος επί των κερδών από αγροτική επιχειρηματική δραστηριότητα

Δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ (Τεύχος Β, 4760/9-9-2022) με το οποίο καθορίζεται η διαδικασία των δικαιολογητικών και του ελέγχου των προϋποθέσεων για την απαλλαγή από τον φόρο εισοδήματος επί κερδών από αγροτική επιχειρηματική δραστηριότητα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ