.
.
.
.

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023

Αποφάσεις του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Καρδίτσας στη συνέλευση της Τετάρτης (15/2)

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης του συνδέσμου, οι ποδοσφαιριστές του Καραϊσκάκη Μαυρομματίου και της Δόξας Αμπέλου αποφάσισαν να μην κατέβουν να αγωνιστούν στο αναβληθεν παιχνίδι που ορίστηκε μεταξύ τους.

Θεοδωρικάκος: "Συγκλονισμένος από την απώλεια του αστυνομικού μας στην Καρδίτσα"

Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του αστυνομικού στην Καρδίτσα εν ώρα υπηρεσίας έδωσε στη δημοσιότητα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Παραμένουν στο "μπλόκο" του Ε65 οι αγρότες της Καρδίτσας

Την παραμονή τους στο δρόμο και τη συνέχιση της αγωνιστικής τους κινητοποίησης αποφάσισαν ομόφωνα οι αγρότες που συμμετείχαν στην γενική συνέλευση του μπλόκου που πραγματοποιήθηκε απόψε στον απόηχο της χθεσινής συνάντησης που είχε με το κυβερνητικό κλιμάκιο η αντιπροσωπεία της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, στην οποία συμμετείχαν ο Πρόεδρος της ΕΟΑΣΚ κ.Κων. Τζέλλας και τα μέλη της Διοίκησης της Ομοσπονδίας κ.κ. Σωτ. Γιαννακός και Σωτ. Αντωνίου.

ΕΠΣ Καρδίτσας: Επαναρχίζουν τα πρωταθλήματα - Το πρόγραμμα των αγώνων

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Καρδίτσας ανακοινώνεται το πρόγραμμα των αγώνων της Α΄, Β΄ και Γ΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας όπως αυτό διαμορφώνεται εξ΄ αιτίας των αναβολών, λόγω έλλειψης απινιδωτών.

ΕΛΜΕ Καρδίτσας: "Συνεχίζουμε - κλιμακώνουμε τον αγώνα - Για να ανατρέψουμε την αξιολόγηση, για αυξήσεις στους μισθούς"

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Καρδίτσας χαιρετίζει τους εκατοντάδες απεργούς συναδέλφους που συμμετείχαν στη σημερινή απεργία, στη συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία και στην πορεία που ακολούθησε στους δρόμους της πόλης.

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου το 40ήμερο μνημόσυνο της Βασιλικής Κατσιαβριά

Τελούμε το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου της κοινότητας Αμπέλου Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της αγαπημένης μας μητέρας, γιαγιάς, αδερφής και θείας Βασιλικής Κατσιαβριά.

Η Επιτροπή καλεί την Ελλάδα να συμμορφωθεί με το δίκαιο της Ε.Ε. για τον σχεδιασμό αιολικών πάρκων

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε σήμερα (15/2) ότι αποφάσισε να αποστείλει αιτιολογημένη γνώμη στην Ελλάδα, λόγω μη συμμόρφωσής της με την οδηγία για τους οικοτόπους κατά τον σχεδιασμό έργων αιολικών πάρκων.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ