.
.

Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023

Παρατάσεις στην παράδοση οχημάτων και περαίωσης του έργου των παιδικών χαρών Δήμου Καρδίτσας

Αποφάσεις για παρατάσεις του χρόνου παράδοσης τριών οχημάτων αλλά και για την περαίωση έργου που αφορά στις παιδικές χαρές, έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας στην τακτική συνεδρίαση της 14ης Μαρτίου.

Hellenic Train: Ανακοίνωση για προκαταβολές χρημάτων στις οικογένειες των θανόντων και στους τραυματίες του δυστυχήματος των Τεμπών

Προκαταβολές χρημάτων για την κάλυψη των άμεσων οικονομικών αναγκών, των οικογενειών των θανόντων επιβατών καθώς και των τραυματισθέντων επιβατών του σιδηροδρομικού δυστυχήματος γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της ότι θα καταβάλει η Hellenic Train.

Η Credit Suisse παρασέρνει και τη Wall Street – Πίεση στις τράπεζες των ΗΠΑ, sell off κάνουν οι ευρωπαϊκές

Αναταραχή παρουσιάζει και η Wall Street, το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, μετά την ιστορική «βουτιά» της μετοχής της τράπεζας Credit Suisse στην Ελβετία και λίγες ημέρες μετά την πτώχευση της Silicon Valley Bank και της Signature Bank, την ώρα που οι αγορές σε όλο τον κόσμο βρίσκονται «στο κόκκινο».

Σχολικοί αγώνες: Προκρίσεις αγοριών 4ου ΓΕΛ Καρδίτσας στο βόλεϊ και 2ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας στο ποδόσφαιρο (+Φωτο)

Τους ημιτελικούς αγώνες σε επίπεδο Θεσσαλίας για τα σχολικά πρωταθλήματα αγοριών - κοριτσιών στα αθλήματα ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ φιλοξένησαν οι αθλητικές εγκαταστάσεις της Καρδίτσας την Τετάρτη 15 Μαρτίου.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ