.
.
.
.

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023

Κοζάνη: Έκλεισε για όλα τα οχήματα η Υψηλή Γέφυρα Σερβίων - Διερύνονται οι ρωγμές που είχαν εντοπιστεί

Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης το βράδυ της Πέμπτης 16 Μαρτίου αποφασίστηκε η ολική απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων καθώς οι ρωγμές που είχαν παρατηρηθεί επί της γέφυρας διευρύνονται.

Λαμπρή και με … Κοζανίτικο ιδίωμα η έναρξη του 38ου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας (+Φωτο +Βίντεο)

Με την θεατρική παράσταση «Ηλέκτρα Σούρδα», μια παρωδία της «Ηλέκτρας» του Σοφοκλή στο Κοζανίτικο ιδίωμα που παρουσίασε η Θεατρική Σκηνή Κοζάνης, εκτός συναγωνισμού χαρίζοντας άφθονο γέλιο στο θεατρόφιλο κοινό της Καρδίτσας άνοιξε απόψε (Πέμπτη 16/3) στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματοθέατρου η αυλαία του 38ου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας.

2ο ΓΕΛ Καρδίτσας: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο της συναδέλφου Παναγιώτας - Νεκταρίας Μαντζιάρα

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Γενικού Λυκείου Καρδίτσας, με αφορμή τον αδόκητο και τόσο πρόωρο θάνατο της συναδέλφου εκπαιδευτικού Παναγιώτας-Νεκταρίας Μαντζιάρα, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένειά της και αποφάσισε αντί στεφάνου να ενισχύσει οικονομικά άπορο μαθητή.

ΕΕ: Δωρεάν ταξιδιωτικό πάσο σε 35.000 νέους και νέες 18 ετών, για να εξερευνήσουν την Ευρώπη - Υποβολή αιτήσεων μέχρι τις 29 Μαρτίου

Την έναρξη του φετινού διαγωνισμού για το δωρεάν ταξιδιωτικό πάσο σε 35.000 νέους και νέες ηλικίας 18 ετών, για να εξερευνήσουν την Ευρώπη, εξήγγειλε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Κουμπουριανιτών Αργιθέας: Διοργάνωση εκδήλωσης το Σάββατο 18 Μαρτίου

Ο Πολιτιστικός   Σύλλογος   Απανταχού   Κουμπουριανιτών Αργιθέας στα πλαίσια των εκδηλώσεων του  Διοργανώνει τον ετήσιο χορό του  στο Κέντρο ΕΝΑΣΤΡΟΝ στο Μαυρομμάτι  Καρδίτσας  το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023 και  ώρα 20.30 μ.μ.  

ΥΠΑΑΤ: Από 17 Μαρτίου οι αιτήσεις για την ενίσχυση των νεοεισερχόμενων κτηνοτρόφων έτους 2021

Δεκτές από αύριο (Παρασκευή 17/03) θα γίνονται οι αιτήσεις των νεοεισερχόμενων κτηνοτρόφων έτους 2021 για τη 2η πρόσκληση του Μέτρου 22, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ