.
.

Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023

Εργασίες εξωραϊσμού του προαυλίου και κατασκευής νέων τουαλετών στον Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης (+Φωτο)

Σε εξέλιξη βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες εργασίες στον προαύλιο του Ιερού Ναού Αγ. Κων/νου και Ελένης σε μια προσπάθεια του εκκλησιαστικού συμβουλίου και της Ιεράς Μητρόπολης να εξωραϊστεί ο χώρος, αλλά και να αντιμετωπιστούν κάποια λειτουργικά ζητήματα.

ΤΟΕΒ Ταυρωπού: Εκδόθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι του έργου «Αποκατάσταση και εκσυγχρονισμός των δικτύων άρδευσης του ΤΟΕΒ Ταυρωπού»

Την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023, εκδόθηκε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας η απόφαση έγκρισης των περιβαλλοντικών όρων του νέου κλειστού αρδευτικού έργου Ταυρωπού.

Καρδίτσα: Με …ζαρντινιέρες η επανέναρξη εργασιών για την αποπεράτωση της ανάπλασης της οδού Χαρίτου

Εργασίες για την κατασκευή των τσιμεντένιων ζαρντινιερών – καλουπώματα και σκυρόδεμα- βρίσκονται σε εξέλιξη στην οδό Χαρίτου στο πλαίσιο του έργου ανάπλασης και μετατροπής της σε οδό ήπιας κυκλοφορίας που εισέρχεται στην τελική ευθεία.

ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας για πεδινούς ταμιευτήρες και δίκτυα άρδευσης Κοιλάδας και Αγ. Αναργύρων: "16 χρόνια στη δίνη μελετών και εγκατάλειψης, πόσα ακόμα θα χρειαστούν για να γίνουν;"

Στις 5/9/2007, σε συνάντηση που είχε ο τότε νομάρχης Λάρισας, κ. Κατσαρός, με τους τότε δημάρχους Κοιλάδας, κ. Παπακρίβο και Κραννώνα, κ. Καρτσαφλέκη, τους είχε ενημερώσει ότι η Νομαρχία Λάρισας θα προχωρούσε στην κατασκευή δυο πεδινών ταμιευτήρων, σε περιοχές της Κοιλάδας και των Αγίων Αναργύρων, για την άρδευση 6.000 περίπου στρεμμάτων, για τους οποίους είχαν ξεκινήσει οι μελέτες.

Παρ. Ντούρβα, Αρ. Γκαγκάς και Γ. Καραβίδας: "...στα «έργα» του θεαθήναι το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μουζακίου"

«Κοινωνικό Παντοπωλείο»! Μια ενδιαφέρουσα κοινωνικού χαρακτήρα Δομή, που βρίσκει όλο και περισσότερη εφαρμογή σε πολλούς Δήμους της χώρας, καθώς δύναται να συμβάλει ουσιαστικά στην άρση των φαινομένων περιθωριοποίησης συνανθρώπων μας, καλύπτοντας βασικές ανάγκες και ενισχύοντας τους δικαιούχους του σε μηνιαία βάση, με την παροχή ειδών παντοπωλείου, καθαριότητας, προσωπικής υγιεινής, κ.λ.π..

Ενημέρωση για την οδική ασφάλεια στο 1ο ΕΠΑΛ Σοφάδων

Ενημερωτική εκπαιδευτική εκδήλωση για θέματα Οδικής Ασφάλειας πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023 στο αμφιθέατρο του 1ου ΕΠΑΛ Σοφάδων, με ομιλητή τον κ. Μαυρόπουλο, Αξιωματικό της Τροχαίας Καρδίτσας και αφορούσε θέματα όπως, Οδική Ασφάλεια - Τροχαία Ατυχήματα, Οδική Συμπεριφορά και Ασφάλεια και πολλές χρήσιμες πληροφορίες προς τους μαθητές για την κυκλοφοριακή αγωγή.

Ρούλα Κουκουμτζή: «Η σιωπή των 57»

Η αυθόρμητη αντίδραση της νεολαίας μετά την τραγωδία των Τεμπών είναι συγκλονιστική. Η νέα γενιά ταυτίστηκε ακαριαία με τα θύματα και απαιτεί την «τίσιν» του υβριστή, που διαρκώς οδηγείται σε νέες και μεγαλύτερες ύβρεις αποποιούμενος τις ευθύνες του.

Ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας για την ετήσια τακτική γενική συνέλευση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας αποφάσισε και όρισε τις ημερομηνίες διεξαγωγής της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης και καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν.

Διεθνής ομάδα ερευνητών αναζήτησε τα αίτια θανάτου του Μπετόβεν, αναλύοντας τούφες από τα μαλλιά του

Μια διεθνής ομάδα επιστημόνων αποκρυπτογράφησε για πρώτη φορά το γονιδίωμα του Λούντβιχ βαν Μπετόβεν από τούφες μαλλιών του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ