.
.

Τρίτη, 07 Μαρτίου 2023

Κων. Ξυλομένος: "Σε κατάσταση πλήρους διάλυσης ο αθλητικός χώρος του Παλέρμο"

Στις 3 Σεπτεμβρίου του 2021, ενάμιση χρόνο δηλαδή πριν, υπογράφηκε η σύμβαση ανακατασκευής του αθλητικού χώρου Παλέρμο από το Δήμαρχο Καρδίτσας και την ανάδοχο κοινοπραξία.

Τα ζητήματα της εκπαίδευσης στο επίκεντρο της συνάντησης της ΕΛΜΕ με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων (+Φωτο)

Συνάντηση με Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης (7/3) στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου η ΕΛΜΕ Καρδίτσας.

Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στ. Ελλάδας και Εύβοιας: "Οι δημοσιογράφοι στο πλευρό της κοινωνίας"

Μια εβδομάδα μετά την τραγωδία των Τεμπών και οι δημοσιογράφοι Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, που έδωσαν, αλλά και συνεχίζουν να δίνουν τον αγώνα της ενημέρωσης των πολιτών, στέκονται στο πλευρό της κοινωνίας που με κινητοποιήσεις απαιτεί να αποκαλυφθούν τα αίτια και όλοι οι υπεύθυνοι για το φοβερό σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Κέντρο Γυναικών Καρδίτσας: "8η Μαρτίου: Διεθνής Ημέρα για τα Δικαιώματα των Γυναικών, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας"

Εορτάζεται στις 8 Μαρτίου κάθε έτους η μέρα αυτή σε ανάμνηση της μεγάλης εκδήλωσης διαμαρτυρίας που έγινε στις 8 Μαρτίου του 1857, από εργάτριες κλωστοϋφαντουργίας στη Νέα Υόρκη, οι οποίες διαμαρτυρήθηκαν για τις απάνθρωπες συνθήκες εργασίας και τους χαμηλούς τους μισθούς.

Δημ. Παπακώστας: "Η αντιπολίτευση να ζητήσει σύγκληση Δ.Σ. Αργιθέας για επείγοντα ζητήματα! Γιατί σιωπή - απραξία;"

Έχουμε επισημάνει επανειλημμένα ότι τα συλλογικά όργανα της τοπικής αυτοδιοίκησης υπολειτουργούν γενικά και ειδικότερα στον ορεινό δήμο Αργιθέας.

Εγκατάσταση εργοταξίου και έναρξη εργασιών στη γέφυρα Βλασίου

Ένα από τα σημαντικότερα έργα για την ομαλοποίηση της κυκλοφορίας στην περιοχή της ανατολικής Αργιθέας, αρχίζει να υλοποιείται δίνοντας τέλος σε μία αρκετά μεγάλη περίοδο (2,5 χρόνια περίπου) αναμονής και προβλημάτων.

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών την Τετάρτη 8 Μαρτίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το εσπέρας της Τετάρτης 8 Μαρτίου 2023 και ώρα 6:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό Γενεσίου της Θεοτόκου Τ.Κ. Χάρματος.

Κάλεσμα της Ε.Ο.Α.Σ.Κ. για συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση της 8ης Μαρτίου

Τη βαθύτατη θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων στα Τέμπη καθώς και ευχές  για την ταχύτερη ανάρρωση στους τραυματίες εκφράζει η ΕΟΑΣΚ σε ανακοίνωση που εξέδωσε καλώντας τον αγροτικό κόσμο να συμμετάσχει μαζικά στην απεργιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 11.00 π.μ.  στην Κεντρική πλατεία της Καρδίτσας.

6 μόνιμοι υπάλληλοι προσλήφθηκαν στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Ορκίστηκαν την Τρίτη (7/3) στο γραφείο του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού και ανέλαβαν υπηρεσία 6 νέοι υπάλληλοι κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, προκειμένου να στελεχώσουν Διευθύνσεις της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ