.
.
.
.

Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2023

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Σοφάδων για το θάνατο του Βάιου Βλάχου

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σοφάδων εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Βάιου Βλάχου που έφυγε τόσο άδικα και τόσο πρόωρα από τη ζωή, στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Απόρριψη περιβαλλοντικής αδειοδότησης 7 αιολικών σταθμών στα όρια των νομών Καρδίτσας και Τρικάλων

Από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας απορρίφθηκε το αίτημα για περιβαλλοντική αδειοδότηση 7 αιολικών σταθμών στα όρια των νομών Καρδίτσας και Τρικάλων και ειδικότερα στα όρια των Δήμων Αργιθέας και Πύλης.

Χρ. Κατσαβριά Σιωροπούλου: "8η Μάρτη: Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας - Σύμβολο αγώνων για την αξιοπρέπεια, την ισότητα και την ειρήνη"

Η φετινή επέτειος της 8 Μάρτη, γίνεται κάτω από τη σκιά του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Συνεχίζουν οι εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο τις απεργιακές κινητοποιήσεις έως και την Παρασκευή 10 Μαρτίου

Συνεχίζουν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις έως και την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023 οι εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο με αποτέλεσμα να μην εκτελούνται τόσο τα δρομολόγια των τρένων όσο και του προαστιακού σιδηροδρόμου.

Ανακοίνωση της Ομάδας Γυναικών Καλλιθήρου «Αγγελική Φυτσιλή» για την απεργιακή συγκέντρωση της 8ης Μαρτίου

Χαιρετίζουμε τις γυναίκες του μόχθου, της αγροτιάς, της εργατιάς, τις νέες μητέρες, τις συνταξιούχους, τις φοιτήτριες και μαθήτριες, που με τη μαζική συμμετοχή τους στη σημερινή απεργιακή συγκέντρωση διατράνωσαν την αντίθεσή τους σ’ αυτή την πολιτική της συνολικής ιδιωτικοποίησης των δημόσιων κοινωνικών αγαθών, των μεταφορών, της υγείας, της παιδείας ακόμα και του νερού που πίνουμε.

Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας: Κάλεσμα για κλείσιμο των καταστημάτων και των γραφείων την Πέμπτη 9 Μαρτίου και ώρα 13:00 έως 14:00

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας  όπως έπραξε και για τον  Αναστάσιο Δ. Κουτσόπουλο, ως φόρο τιμής και ως ελάχιστη ένδειξη πένθους και συμπαράστασης στην οικογένεια, καλεί όλα τα μέλη του συλλόγου όπως και όλους τους επαγγελματίες και φορείς της πόλης μας, να κλείσουν τα καταστήματα και τα γραφεία τους αύριο Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023 και ώρα 13:00 έως 14:00, ώρα που κηδεύεται στην αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης Καρδίτσας ο Βάιος Χ. Βλάχος.

ΕΛ.ΑΣ. για δυστύχημα Τεμπών: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αναγνώρισης μέσω DNA - Εξακολουθεί να αγνοείται μία γυναίκα

Ολοκληρώθηκε από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας η εργαστηριακή εξέταση των βιολογικών υλικών καθώς και η ανάλυση των εργαστηριακών αποτελεσμάτων, που αφορούσαν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην είσοδο της κοιλάδας των Τεμπών.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ