.
.

Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2023

Η ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας για την παρουσία της στη διαδήλωση των αγροτών στην έκθεση AgroThessaly

Η «Λαική Συσπείρωση» Θεσσαλίας, με την παρουσία του επικεφαλής της, Τάσου Τσιαπλέ, στη διαδήλωση που πραγματοποίησαν βιοπαλαιστές αγρότες από τους Δήμους Αγιάς, Τυρνάβου και Τεμπών, εξέφρασε την πλήρη στήριξή της, στον αγώνα τους και στα δίκαια αιτήματά τους, καλώντας την κυβέρνηση, άμεσα να τα ικανοποιήσει, αντι να τους εμπαίζει..

24ωρη πανεκπαιδευτική απεργία θα προτείνει η ΕΛΜΕ Καρδίτσας στη Γ.Σ. των Προέδρων (+Φωτο)

Υπέρ της πραγματοποίησης 24ωρης πανεκπαιδευτικής απεργιακής κινητοποίησης εντός το Μαρτίου ενάντια στην εφαρμογή της αξιολόγησης, αλλά και για όλα τα αιτήματα του κλάδου που αφορούν μεταξύ την κάλυψη των κενών με μαζικούς διορισμούς, την αύξηση των μισθών, την κατάργηση της Τράπεζας θεμάτων, των εξετάσεων τύπου PISA, καθώς και της ελάχιστης βάσης εισαγωγής τάσσεται η ΕΛΜΕ Καρδίτσας.

Υπό έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά σε καλαμιές στη Μεταμόρφωση Καρδίτσας (+Βίντεο)

Πυρκαγιά σε βαλτώδη έκταση με καλαμιές και χαμηλή βλάστηση στη Μεταμόρφωση του Δήμου Παλαμά είναι σε εξέλιξη τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης 9 Μαρτίου.

Στο Ταμείο Ανάκαμψης εντάχθηκε ο κυκλικός κόμβος στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας

Από πρόγραμμα του Ταμείου Ανάκαμψης και συγκεκριμένα από την πρόσκληση «Πρόγραμμα βελτίωσης οδικής ασφάλειας», θα χρηματοδοτηθεί η κατασκευή του κυκλικού κόμβου στο 6ο Δημοτικό σχολείο Καρδίτσας.

Την Κυριακή 12 Μαρτίου το 40ήμερο μνημόσυνο του Αθανάσιου (Θάνου) Κοντοβά

Τελούμε την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου της κοινότητας Μαυραχάδων Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, αδελφού και θείου Αθανάσιου (Θάνου) Κοντοβά.

Μαζική η συμμετοχή των εργαζομένων της ΔΕΥΑΚ στη στάση εργασίας ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των νερών

«Όχι» στην ιδιωτικοποίηση του νερού και των ΔΕΥΑ είπαν σήμερα οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑ Καρδίτσας συμμετέχοντας μαζικά από τις 11.00 το πρωί ως τη λήξη του ωραρίου στην 4ωρη στάση εργασίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης (Π.Ο.Ε. Δ.Ε.Υ.Α.)

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ