Πρεμιέρα για τον Θεσσαλικό Γοργοβιτών σε "θερμό" κλίμα από τους φίλους της ομάδας (+ Φώτο) Κύριο
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία Ερασιτεχνικό
- Εκτύπωση
Την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης η ομάδα του Θεσσαλικού Γοργοβιτών.
Με αυξημένες υποχρεώσεις η φετινή σεζόν αφού η ομάδα κατέκτησε την άνοδο την περασμένη σεζόν κι έτσι θα βρίσκεται σε ένα ακόμα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.
Στην πρώτη προπόνηση έδωσαν το παρών ο Αντιδήμαρχος Ιάσωνας Τσιρώνης, μέλη της διοίκησης και φίλαθλοι της ομάδας με τους τελευταίους να δημιουργούν μια ιδιαίτερα θερμή ατμόσφαιρα με βεγγαλικά!
Η πρώτη προπόνηση ξεκίνησε με τον αγιασμό και ακολούθως οι παίκτες του Λεωνίδα Τασιούλη ξεκίνησαν την προετοιμασία για τη νέα σεζόν.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνουν γνωστές και οι μεταγραφικές κινήσεις που θα σκοπεύουν στην ενδυνάμωση του ρόστερ.










