.
.
.
.

Φορείς και Επιτροπές πληγέντων από φυσικές καταστροφές: Ανακοίνωση για τα αποτελέσματα του συλλαλητηρίου του Σαββάτου (6/11)

Φορείς και Επιτροπές πληγέντων από φυσικές καταστροφές: Ανακοίνωση για τα αποτελέσματα του συλλαλητηρίου του Σαββάτου (6/11)

.

Οι Φορείς και οι Επιτροπές πληγέντων από φυσικές καταστροφές χαιρετίζουν τη συμμετοχή του λαού από πολλές περιοχές της Ελλάδας που συντονισμένα το Σάββατο 6/11 διοργανώσαμε το μεγάλο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.

Χαιρετίζουμε τη συμμετοχή στη συγκέντρωση μας των εργαζομένων της νεολαίας των γυναικών της Αθήνας που εξέφρασαν τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους στα δίκαια αιτήματα μας.

Η συγκέντρωση μας και η πορεία στους δρόμους της Αθήνας ανέδειξαν τα σοβαρά προβλήματα που συνεχίζουν να υπάρχουν στις πληγείσες περιοχές αφού τόσο η αποκατάσταση όσο και οι αποζημιώσεις για τις ζημιές που έχουμε υποστεί, όχι μόνο δεν προχωρούν με γρήγορο ρυθμό όπως θα έπρεπε, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις καλύπτονται κάτω από ημίμετρα από αποκλεισμούς στις αποζημιώσεις και φυσικά από πενιχρές αποζημιώσεις που σε καμία περίπτωση δεν καλύπτουν τις αυξημένες από τις καταστροφές ανάγκες μας.

Η μεγάλη συγκέντρωση μας, ο παλμός και η μαχητικότητα που αναδείχθηκε, υποδηλώνει την αποφασιστικότητα μας ότι ο αγώνας μας θα συνεχιστεί με ακόμη μεγαλύτερο πείσμα, θα δυναμώσει θα ασκήσει πίεση σε εκείνους που είναι υπεύθυνοι για τις καταστροφές μας με απαίτηση να υλοποιηθεί το ψήφισμα της συγκέντρωσης και το πλαίσιο αιτημάτων που αποτελούν για εμάς μονόδρομο για να μπορέσουμε να ζήσουμε στον τόπο μας με αξιοπρέπεια και να συνεχίσουμε τις δραστηριότητές μας.

Μελανό σημείο σ’ αυτή την οργανωμένη, μαζική αγωνιστική κινητοποίηση αποτέλεσε η μη ανταπόκριση από τα κόμματα του κοινοβουλίου στα οποία θέλαμε να επιδώσουμε το ψήφισμα του συλλαλητηρίου μας και παρά το γεγονός ότι τους είχαμε αποστείλει έγκαιρα την επιστολή μας για συνάντηση στα γραφεία τους στη Βουλή, όχι μόνο δεν μας απάντησαν αλλά έκλεισαν και ερμητικά τις πόρτες των γραφείων τους κατά την επίσκεψή μας στη Βουλή. Δείχνει πώς αντιλαμβάνονται την κατάσταση που βιώνουμε τα Κόμματα ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΜΕΡΑ25 και πως εκφράζουν τη συμπαράστασή τους πόσο υποκριτικά είναι τα μεγάλα λόγια και το χτύπημα στην πλάτη μας όταν επισκέπτονται τις πληγείσες περιοχές.

Φωτεινή εξαίρεση αποτέλεσε η Κοινοβουλευτική ομάδα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας η οποία μας δέχτηκε και εξέφρασε τη συμπαράσταση της και την ολόπλευρη στήριξη στο δίκαιο αγώνα μας.

Οι Φορείς και οι Επιτροπές θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας με ακόμα μεγαλύτερη ορμή γιατί ξέρουμε ότι χωρίς τον οργανωμένο αγώνα και χωρίς τη μαχητική και ανυποχώρητη στάση μας δεν μπορεί να υπάρξει λύση που να είναι προς όφελός μας.

Μπορούμε να τα καταφέρουμε- συνεχίζουμε……..

Εκ μέρους των φορεών και επιτροπών πληγέντων
 
 
 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις7 Νοεμβρίου 2021, 19:42
επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ