Κατά πλειοψηφία η απόφαση παράστασης δικηγόρου από τον Δήμο Καρδίτσας προς αντίκρουση των ασφαλιστικών μέτρων των συμβασιούχων COVID-19 Κύριο
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
- Εκτύπωση
Στη σημερινή (Δευτέρα 8/6) έκτακτη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Καρδίτσας με μια ψήφο κατά, αυτή της Λαϊκής Συσπείρωσης, και ένα λευκό από τον κ. Σβερώνη λήφθηκε κατά πλειοψηφία η απόφαση για την παράσταση πληρεξούσιου δικηγόρου προς αντίκρουση των ασφαλιστικών μέτρων που είχαν υποβάλλει οι 22 συμβασιούχοι εργαζόμενοι που προσελήφθησαν για ορισμένο χρόνο την εποχή του COVID-19.
Η δικάσιμος έχει οριστεί για αύριο (9/6) και μεθαύριο (10/6) από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών ενώ όπως επισήμανε η αρμόδια επί των νομικών υποθέσεων του Δήμου, δικηγόρος κ. Βούζα, αναμένονται και οι επόμενες αποφάσεις ενώ όλη αυτή η διαδικασία αποτελεί και μια επιπλέον ένσταση εκκρεμοδικίας.
Π.B.
Τελευταία τροποποίηση στις8 Ιουνίου 2026, 10:05






















