«Μαγνήτης» για τους Καρδιτσιώτες το 1ο Street Food Festival στην οδό Χαρίτου (+Φωτο +Βίντεο) Κύριο
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
- Εκτύπωση
Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός τότε οι εμπνευστές και οι διοργανωτές του 1ου Street Food Festival της Καρδίτσας στην οδό Χαρίτου έχουν κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένοι, καθώς η πρεμιέρα ήταν εντυπωσιακή.
Η διοργάνωση προσέλκυσε στο χώρο εκατοντάδες Καρδιτσιώτες που έσπευσαν να δοκιμάσουν γνωστές αλλά και πρωτόγνωρες για κάποιους γεύσεις από μια μεγάλη ποικιλία, υπό τους ήχους μουσικής από dj’s αλλά και live συναυλίας του συγκροτήματος ALANTALA band που είναι προγραμματισμένη στις 9 το βράδυ.
Στο χώρο έχουν στηθεί τέντες που η καθεμία φιλοξενεί και μια διαφορετική «γευση»: Σουβλάκι και hot- dog, μπέργκερ Μεξικάνικες, και Ιταλικές γεύσεις, Ισπανικά γλυκά, λουκουμάδες και χαλβάς, αλλά και κοκτέιλ και μπύρες και soft drinks που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση, αλλά και την …περιέργεια πολλών να δοκιμάσουν μια περισσότερο… έθνικ γεύση.
Διοργανωτές είναι το Επιμελητήριο Καρδίτσας, η Περιφέρεια Θεσσαλίας -Περιφερειακή ενότητα Καρδίτσας και ο Δήμος Καρδίτσας, με την υποστήριξη και του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας και την ευγενική χορηγία της Συναιτεριστικής Τράπεζας Καρδίτσας. Παρόντες στο χώρο του Street Food Festival μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κων. Νούσιος, ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ κ. Κων. Ζυγογιάννης, σχεδόν σύσσωμη η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Αρ. Αντωνίου, ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων του ΕΒΕ κ. Γ. Στεργιούλης το μέλος του ΔΣ του ΕΒΕ κ. Πετρ. Παπαδάκος και άλλοι.
Σε δηλώσεις τους οι κ.κ. Νούσιος, Τσιάκος, Στεργιούλης και Αντωνίου εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την μεγάλη απήχηση που δείχνει να έχει στους Καρδιτσιώτες η διοργάνωση η οποία αναμένεται ότι θα εξελιχθεί σε έναν ακόμα θεσμό για την περιοχή μας
Το 1ο Street Food Festival συνεχίζεται αύριο από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τα μεσάνυχτα με το πανηγύρι των γεύσεων να πλασιώνεται μουσικά από γνωστούς dj’s και μια ακόμα συναυλία με τη Χαρά Σακελαροπούλου και μπάντα επίλεκτων μουσικών
Επίσης όλη τη μέρα υπαρχει και StandUp Comedy με τον Σταυρο Μπατρά.
Κωστής Κριτσιάνης






















