.
.

Ελλάδα

Ανέβηκε το επίπεδο κινδύνου για την Αρκαδία και το Ναύπλιο - Σε ισχύ τα νέα περιοριστικά μέτρα από την Πέμπτη 25/2

Μετά από έκτακτη σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας, λαμβάνοντας υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα που έχουν προκύψει στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Παρουσιάστηκε το σχέδιου νόμου για την ευζωία των ζώων συντροφιάς

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο σήμερα Τετάρτη (24/2) του σχέδιο νόμου για την ευζωία των ζώων συντροφιάς, από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα.

Πληρώνει αποζημιώσεις ύψους 14,8 εκατ. ευρώ ο ΕΛΓΑ - 915.000 ευρώ για αγρότες - κτηνοτρόφους της Καρδίτσας

Kαταβάλλονται την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, από τον ΕΛ.Γ.Α. αποζημιώσεις φυτικού και ζωικού κεφαλαίου ύψους 14.798.619,26 ευρώ στους δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους.

ΥΠ.Α.Α.Τ.: Συσκέψεις για τον καθορισμό της διαδικασίας αντιμετώπισης των ζημιών από το ακραίο καιρικό φαινόμενο «Μήδεια»

Πραγματοποιήθηκαν χθες, 23/2 ενημερωτικές συσκέψεις μέσω τηλεδιάσκεψης για τον καθορισμό της διαδικασίας αντιμετώπισης των ζημιών από το ακραίο καιρικό φαινόμενο «Μήδεια» στις περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας και της Θεσσαλίας, ενώ θα ακολουθήσουν ανάλογες συσκέψεις, αύριο, Πέμπτη 25/2, για τις περιοχές της Πιερίας, Κοζάνης, Καστοριάς και Φλώρινας.

Πόθεν έσχες: Παράταση υποβολής δηλώσεων έως τις 31 Μαρτίου

Κατατέθηκε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης η τροπολογία για την «παράταση της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης και οικονομικών συμφερόντων», (πόθεν έσχες) έως τις 31 Μαρτίου 2021.

Αγρίνιο: Νεκρός 75χρονος αγρότης - έπεσε από τρακτέρ και τον πήρε από «κάτω» η φρέζα

Ένας 75χρονος αγρότης τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια εργασιών που έκανε στο χωράφι του στη θέση Λεύκα Αγρινίου, το μεσημέρι της Τετάρτης (24/02).

Υπουργείο Εσωτερικών: Στις 16 Μαΐου ο πρώτος γραπτός διαγωνισμός κτήσης ελληνικής ιθαγένειας

Για τις 16 Μαΐου 2021 έχει προγραμματιστεί ο πρώτος πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας από αλλογενείς αλλοδαπούς.

Τράπεζα της Ελλάδος: Πτώση 76,5% στον ελληνικό τουρισμό το 2020

Αρνητικά ρεκόρ για τον ελληνικό τουρισμό διαμορφώνει η πανδημία, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που δημοσίευσε σήμερα(23/2) η Τράπεζα της Ελλάδος σύμφωνα με τα οποία το 2020, έκλεισε με πτώση 76,5% σε αφίξεις αλλά και εισπράξεις.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ