.
.
.
.
.

Σάββατο, 07 Ιουλίου 2018

Η «Οικολογική Θεσσαλία» για τη συγχώνευση του Πανεπιστημίου και ΤΕΙ Θεσσαλίας

Παρακολουθούμε όλο αυτό το διάστημα με έντονο ενδιαφέρον τον διάλογο για την συγχώνευση Πανεπιστημίου και ΤΕΙ στην περιφέρειά μας, με σεβασμό στη διαδικασία και στην εργασία της αντίστοιχης επιτροπής που συγκρότησαν τα διαλεγόμενα μέρη.

14 μετάλλια στο θερινό πρωτάθλημα προαγωνιστικών κατηγοριών για την Α.Κ.Α.Κ. & τον ΑΣΚ Ολυμπιακό

Με 14 μετάλλια στις αποσκευές της, με πολλές ατομικές επιδόσεις που αφήνουν υποσχέσεις για μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον, επέστρεψε η προαγωνιστική ομάδα της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) & του ΑΣΚ Ολυμπιακός

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά γιόρτασε τα 10 χρόνια του

Συμπληρώθηκαν φέτος δέκα (10) χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά. Παρακάτω θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια περιληπτική αναδρομή στις δράσεις του Συλλόγου σε αυτή τη δεκαετία.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Αστέρα Καρδίτσας

Το ΔΣ του Αστέρα ευχαριστεί το Δήμαρχο Καρδίτσας Αλεξάκο Φώτη, τους Αντιδημάρχους Ξυλωμένο Κων/νο, Μαντζίαρα Παναγιώτη καθώς και τον Προιστάμενο καθαριότητας Ντίνα Ηλία για την παραχώρηση μηχανημάτων και υλικών για τη διαμόρφωση γηπέδου 5*5 στο γήπεδο της ομάδας μας.

Τροφές που καίνε λίπος και βοηθούν για επίπεδη κοιλιά

Το πάχος της κοιλιάς είναι κάτι που απασχολεί έντονα τις γυναίκες στα 50 τους, καθώς το λίπος συσσωρεύεται σε αυτή την περιοχή και ως εκ τούτου, ενοχλεί αρκετά τις γυναίκες και είναι δύσκολο να φύγει.

Ξεκινούν δασικοί χάρτες σε 7 δήμους της Αττικής, Τρίκαλα και Καβάλα

Ξεκίνησε χθες η υποβολή αντιρρήσεων επί των αναρτημένων δασικών χαρτών για περιοχές σε Δυτική Αττική, Πειραιά, Καβάλα και Τρίκαλα με τους ενδιαφερόμενους να έχουν περιθώριο έως τις 18 Οκτωβρίου και μέχρι τις 7 Νοεμβρίου για τους κατοίκους του εξωτερικού, προκειμένου να καταθέσουν τις ενστάσεις τους.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ