.
.
.
.

Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020

Επικεφαλής CDC: Πιθανότατα έως τα μέσα Δεκεμβρίου διαθέσιμο στις ΗΠΑ το εμβόλιο για τον κορονοϊό

Το εμβόλιο για τον κορονοϊό θα ξεκινήσει να διατίθεται στις ΗΠΑ «πιθανότατα μέχρι τα τέλη της δεύτερης εβδομάδας του Δεκεμβρίου», δήλωσε ο Ρόμπερτ Ρέντιφιλντ, επικεφαλής του CDC (Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών στις ΗΠΑ), στο Fox News.

Αύξηση πωλήσεων 17,1% στα σούπερ μάρκετ την πρώτη εβδομάδα του lockdown - Τι αγόρασαν οι Έλληνες

Σε αύξηση 17,1% των πωλήσεων των σούπερ μάρκετ (καταστήματα τροφίμων άνω των 100 τ.μ., Ηπειρωτική Ελλάδα και Κρήτη, εξαιρούμενων των νησιών) οδήγησαν οι μαζικές αγορές που έγιναν την πρώτη εβδομάδα του νέου lockdown (εβδομάδα που τελείωσε στις 15/11), σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας ερευνών Nielsen.

Ανοιχτά… χωρίς πελάτες τα ξενοδοχεία στη Λίμνη Πλαστήρα - Ερωτηματικό η εορταστική περίοδος

Ανοιχτά αλλά χωρίς πελάτες παραμένουν τα ξενοδοχεία στην περιοχή της λίμνης Πλαστήρα, ενώ βρισκόμαστε ένα μήνα πριν από τη πιο προσοδοφόρα περίοδο του χρόνου για την περιοχή. Μόνο που φέτος τα πράγματα πολύ δύσκολα θα θυμίσουν τα προηγούμενα χρόνια.

Μακρόν: Στις 15 Δεκεμβρίου η άρση του lockdown στη Γαλλία

Στις 15 Δεκεμβρίου προγραμματίζεται η άρση του lockdown στη Γαλλία, ωστόσο θα παραμείνει σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 9 το βράδυ έως τις 7 το πρωί, όπως ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης 24/11 ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν.

Τρίτη (24/11): 2 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 58 αποφάσεις μαζί με επιχειρήσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας φωτίζει την Τετάρτη 25/11 πορτοκαλί τα κτίρια της, στέλνοντας μήνυμα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

Η 25η Νοεμβρίου έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε μια προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών γύρω από το θέμα, φωτίζει και τις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες με πορτοκαλί χρώμα. 

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ