.
.
.
.
.

Κυριακή, 28 Ιουνίου 2020

«Αδυναμία κατασκευής αγροτικών φωτοβολταϊκών λόγω κατάληψης των δικτύων του ΔΕΔΔΗΕ»

Μετά τις έντονες ανησυχίες- αντιδράσεις των Μελών μας απ’ όλη την Ελλάδα καθώς και μια σειρά συσκέψεων στα συναρμόδια Υπουργεία και την τοποθέτηση στην Επιτροπή Εμπορίου της Βουλής (27/11/2019),

Απάντησε η Λίνα Μενδώνη στον Κυρ. Βελόπουλο για τις ζημιές στην Ι.Μ. Παναγίας Σπηλιάς

Στην ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή των Ελλήνων ο Κυρ. Βελόπουλος της "Ελληνικής Λύσης' σχετικά με τον κίνδυνο κατάρρευσης της Ι.Μ. Σπηλιάς απάντησε η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη.

Κ. Γκαβογιάννης: "Η Παπαράντζα πεδίο εντυπωσιασμού'

Με βαρύγδουπες δηλώσεις δύο αντιδήμαρχοι ανακοίνωσαν τις προάλλες την ανάδειξη και αξιοποίηση της Παπαράντζας. Μάλιστα πήγαν ακόμα παραπέρα λέγοντας πως συζητείται η εκπόνηση μελέτης και δεν σταμάτησαν εκεί, αλλά θέλοντας να δείξουν πως τα έχουν όλα έτοιμα συμπλήρωσαν πως αναζητούν τις πηγές χρηματοδότησης των παρεμβάσεων.

Ξεκινούν τη Δευτέρα (29/6) οι αιτήσεις για τις 36.500 θέσεις κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ

Ξεκινά αύριο Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 και ώρα 11:00 π.μ. η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους εγγεγραμμένους ανέργους, 18 ετών και άνω, για 36.500 θέσεις πλήρους απασχόλησης και για χρονικό διάστημα 8 μηνών, στο πλαίσιο της δράσης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 36.500 άτομα σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ)/συναφείς φορείς, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων».

Στις πληγείσες καλλιέργειες πεπονιών της περιοχής Σελλάνων ο Βουλευτής Γ. Κωτσός

Σε καλλιέργειες πεπονιών της περιοχής Σελλάνων οι οποίες υπέστησαν σημαντικές ζημιές από τις έντονες βροχοπτώσεις των προηγούμενων ημερών, βρέθηκε την Κυριακή 28/6/2020 ο Βουλευτής Ν.Δ. Ν. Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός.

Φυτεία κάνναβης 600 δενδρυλλίων εντοπίστηκε στα ορεινά του Μουζακίου

Σημαντική επιτυχία για την αστυνομία του νομού μας και ειδικότερα για το Α.Τ. Μουζακίου που μετά από στοχευμένες έρευνες προχώρησε στον εντοπισμό φυτείας κάνναβης στην ορεινή περιοχή του Μουζακίου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ