.
.

Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2021

Λία Ρογγανάκη: "Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου: Γίνε κομμάτι του πάζλ"

Η ζωή έχει γυρίσματα. Χαρές, λύπες, απογοητεύσεις, ξανά χαρές και για κάποιους σε κάποια στροφή κρύβει έναν εφιάλτη, μια αέναη μάχη. Παιδικός καρκίνος…… Όταν πας να το προφέρεις σου ακούγεται τόσο οξύμωρο, δύο λέξεις που θα έπρεπε να αποκλείονται στην ίδια φράση.

Κυριακή 14/2 ώρα 22.30: Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Καρδίτσας και της υπόλοιπης Θεσσαλίας

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, η κυκλοφορία των οχημάτων στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, είναι ως εξής:

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα Σκιάθος, Σκόπελος και Αλόννησος για όλο το βράδυ της Κυριακής (14/2)

Αργά το απόγευμα σήμερα Κυριακή (14/2) προκλήθηκε ζημιά στο χερσαίο τμήμα του Δικτύου στην περιοχή του Πηλίου που τροφοδοτεί τις Σποράδες, με αποτέλεσμα τη διακοπή της ηλεκτροδότησης σε Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Π.Ε. Τρικάλων λόγω χιονοπτώσεων και παγετού

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, από την 21:00 ώρα σήμερα (14-02-2021) απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των φορτηγών οχημάτων, άνω των 3,5 τόνων και λοιπών βαρέων οχημάτων (λεωφορείων κλπ), και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας:

Παραμένει στη θέση του Διευθυντή της Αστυνομικής Δ/νσης Καρδίτσας ο Θωμάς Καρανάσιος - Αναλυτικά οι τοποθετήσεις των Ταξιάρχων της ΕΛ.ΑΣ.

Ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής (14/2) οι τοποθετήσεις των Ταξιάρχων της Ελληνικής Αστυνομίας με τον Καρδιτσιώτη Θωμά Καρανάσιο να διατηρείται στη θέση του Αστυνομικού Διευθυντή Καρδίτσας.

Κυριακή 14/2 ώρα 19.30: Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Καρδίτσας και της υπόλοιπης Θεσσαλίας

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, η κυκλοφορία των οχημάτων στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, είναι ως εξής:

Καρδίτσα: Χιόνι έπεσε πολύ…(+Φώτο +Βίντεο)

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου κυριαρχεί, συνήθως, το κόκκινο χρώμα αλλά αυτή την φορά και ο προστάτης Άγιος των Ερωτευμένων, υποτάχθηκε στις επιθυμίες της «Μήδειας», που ήρθε ορεξάτη και δημιούργησε ένα απέραντο λευκό σκηνικό στην Καρδίτσα.

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών σε Ε65 και ΠΑΘΕ ξανά σε ισχύ από το απόγευμα της Κυριακής (14/2)

Σε ισχύ βρίσκεται και πάλι από το απόγευμα σήμερα Κυριακή (14/2) και ώρα 5 μ.μ. η προσωρινή επιβολή του μέτρου απαγόρευσης κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων άνω των 3, 5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στο τμήμα του Αυτοκινητοδρόμου Κεντρικής Ελλάδος (Ε-65)

Νέα σύσκεψη στη Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας για τη "Μήδεια" - Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών στην Ε.Ο. από Λάρισα έως Αθήνα

Απαγόρευση της κυκλοφορίας των φορτηγών από τη Λάρισα μέχρι την Αθήνα αποφασίστηκε στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Πολιτική Προστασία, υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη κα τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Νίκο Χαρδαλιά για την αποτίμηση της κατάστασης λόγω της επέλασης του χιονιά, που έφτασε και στην Αττική. 

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ