.
.

Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2021

Β. Νιάκας - Κ. Ξυλομένος: "Εξοικονομώ 2020 – Οι πανελλήνιες εξετάσεις των μηχανικών"

Σήμερα πέφτει η αυλαία του Εξοικονομώ-Αυτονομώ 2020, ενός προγράμματος που η κυβέρνηση διατείνεται για την επιτυχία του λόγω της αυξημένης συμμετοχής και της ταχύτατης εξάντλησης των οικονομικών πόρων.

Στα όρια υπερχείλισης η λίμνη Πλαστήρα - Πλασματική η εικόνα λέει ο Π. Νάνος

Η λίμνη Ν. Πλαστήρα βρίσκεται στα όρια της υπερχείλισης αλλά η εικόνα που παρουσιάζει σε ότι αφορά στην ποσότητα του νερού που περιέχει είναι εντελώς πλασματική.

Τρίτη (2/2): 8 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 171 αποφάσεις μαζί με επιχειρήσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Ανακοίνωση Δήμου Σοφάδων για αιτήσεις επανεκτίμησης

Ενημερώνουμε τους παραγωγούς ότι έχουν έρθει τα αποτελέσματα των ζημιών που προκλήθηκαν από τον ΙΑΝΟ στις 19-9-2020. Τα αποτελέσματα για κάθε δημοτικό διαμέρισμα έχουν κοινοποιηθεί σε κάθε χωριό, όπου οι παραγωγοί μπορούν να λάβουν γνώση.

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στα Φάρσαλα - Τρεις συλλήψεις και δεκάδες έλεγχοι

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη (02/02) από το πρωί μέχρι το μεσημέρι στα Φάρσαλα, συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας.

Υπεγράφη η σύμβαση για τη βελτίωση των αγροτικών οδών στη Δημοτική Ενότητα Βερδικούσιας

Τη σύμβαση του έργου για τη βελτίωση των αγροτικών οδών στη Δημοτική Ενότητα Βερδικούσιας του Δήμου Ελασσόνας προϋπολογισμού 830.000 ευρώ υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός.

Ε.Ο.Δ.Υ. (02/02): 22 νέοι θάνατοι και 1261 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 16 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 2 Φεβρουαρίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ