.
.
.
.
.

Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022

Κ. Γκαβογιάννης: "Παντού καταστροφή"

Τα έργα και οι ημέρες του κ. Τσιάκου είναι πλέον ορατά στον καθένα, ακόμα και στον πιο ένθερμο υποστηρικτή του, αν υπάρχει. Ο εν λόγω κύριος κουβαλάει τη μεγαλύτερη ευθύνη για τα περισσότερα από τα δεινά της Καρδίτσας.

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες σε τροχαίο στην Ε.Ο. Λαμίας - Καρπενησίου (+Φωτο +Βίντεο)

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:00΄ το βράδυ του Σαββάτου (22/10) στην εθνική οδό Λαμίας - Καρπενησίου, μετά την αερογέφυρα του Σταυρού, στο ύψος του κέντρου διασκέδασης "Αρίων Palace".

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Καρδίτσας: "Η Αργιθέα και μια ανώφελη επίσκεψη"

Από την πρόσφατη επίσκεψη του Κυρ. Μητσοτάκη στην ορεινή Αργιθέα, σε  έναν από τους δήμους του νομού Καρδίτσας που πληγώθηκε βαρύτατα τον Σεπτέμβρη του 2020, λόγω του «Ιανού» και που ακόμα μετρά πληγές, το μόνο που προέκυψε  ήταν οι προεκλογικές υποσχέσεις για ένα υποτιθέμενο κι ανεπαρκές αναπτυξιακό σχέδιο για τις ορεινές περιοχές.

Επίσκεψη του Γ.Γ. Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών ΥΠΑΑΤ κ. Δ. Παπαγιαννίδη στον ΤΟΕΒ Ταυρωπού

Τεχνική σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022 στα γραφεία του ΤΟΕΒ Ταυρωπού Καρδίτσας, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Δ. Παπαγιαννίδη, του Προέδρου κ. Αθ. Μαρκινού και Μελών του Δ.Σ. του ΤΟΕΒ Ταυρωπού.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ