.
.
.
.
.

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022

ΗΠΑ: Αυτοκίνητο παρέσυρε 22 νεοσύλλεκτους αστυνομικούς στην Καλιφόρνια

Ένας νεαρός που οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας παρέσυρε με το αυτοκίνητό του 22 νεοσύλλεκτους αστυνομικούς που είχαν βγει για πρωινή άσκηση σε δρόμο της πόλης Γουίτιερ, στην πολιτεία της Καλιφόρνια.

Θετικό κατά 53 θέσεις το ισοζύγιο μισθωτής εργασίας τον Οκτώβριο στο Ν. Καρδίτσας

Συνεχίστηκε και τον Οκτώβριο το θετικό ισοζύγιο στη μισθωτή εργασία στο Ν. Καρδίτσας, αφού με βάση τα στοιχεία του συστήματος «Εργάνη», τον περασμένο μήνα δημιουργήθηκαν άλλες 53 νέες θέσεις μισθωτής εργασίας στην περιοχή μας με το σχετικό ισοζύγιο να παραμένει θετικό και αθροιστικά από τις αρχές του 2022.

Θεσσαλονίκη: Μοντέλο «φροντίδας καγκουρό» για πρόωρα νεογνά στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Το μοντέλο «φροντίδας καγκουρό» για πρόωρα νεογνά εφαρμόζει στη Β΄ Πανεπιστημιακή Νεογνολογική Κλινική και τη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ) το νοσοκομείο Παπαγεωργίου ενστερνιζόμενο το φετινό μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας Προωρότητας (17 Νοεμβρίου) που παροτρύνει: «Η αγκαλιά του γονέα: μια ισχυρή θεραπεία. Διευκολύνετε την επαφή δέρμα με δέρμα από τη στιγμή της γέννησης».

ΓΕ.Π.Α.Δ. Θεσσαλίας: Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας επί του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, λόγω εκτροπής βυτιοφόρου οχήματος στον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας επί του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε, μέχρι νεωτέρας (έως ότου παύσουν οι λόγοι, λόγω ειδικού φορτίου του βυτιοφόρου).

Υποδιεύθυνση Κτηνιατρικής Π.Ε. Καρδίτσας: «Εγγραφή - επικαιροποίηση εθνικού μητρώου εμπορικών εκμεταλλεύσεων πουλερικών»

Η Υποδιεύθυνση Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, ενημερώνει τους ιδιοκτήτες εμπορικών εκμεταλλεύσεων πουλερικών που βρίσκονταν σε λειτουργία στις 10 Δεκεμβρίου 2021, ότι οφείλουν έως τις 10 Δεκεμβρίου 2022 να υποβάλλουν αίτηση εγγραφής στο εθνικό ηλεκτρονικό μητρώο ή να μεριμνήσουν για την επικαιροποίηση των στοιχείων τους σε αυτό, κατά περίπτωση.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ