.
.
.
.
.

Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022

Ιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας: Από Δευτέρα 18/07 έως και Τετάρτη 20/07 κλειστά τα ιατρεία των κλινικοεργαστηριακών ιατρών και διαγνωστικών κέντρων του νομού

Ο Ιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας ενημερώνει τους πολίτες ότι από ΔΕΥΤΕΡΑ 18/07/22 έως και ΤΕΤΑΡΤΗ 20/07/22 τα ιατρεία των κλινικοεργαστηριακών ιατρών και διαγνωστικών κέντρων του νομού μας θα παραμείνουν κλειστά.

Στο Υπ. Υποδομών και Μεταφορών η χρήση μέρους του οικοπέδου του Δικαστικού Μεγάρου Καρδίτσας για το έργο της νέας πτέρυγας

Την παραχώρηση, στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, του πλήρους δικαιώματος της χρήσης μέρους του οικοπέδου στο οποίο στεγάζεται το νυν Δικαστικό Μέγαρο Καρδίτσας για την κατασκευή του έργου της Νέας Πτέρυγας υπέγραψε ο Πρόεδρος του Ταμείου Χρηματοδοτήσεως Δικαστικών Κτιρίων (Τ.Α.Χ.ΔΙ.Κ) κ. Π. Αλεξανδρής.

Διαμαρτυρία του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας για την επιστρεπτέα προκαταβολή

Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας, συνεπής στις δράσεις της για την βελτίωση των κανόνων της αγοράς και συμπαράστασης στις προσπάθειες των επαγγελματιών – μελών μας για επιβίωση, μετά το αναπάντεχο γεγονός της βεβαίωσης χρεών στο TAXIS από τις επιστρεπτέες προκαταβολές που δοθήκαν σαν βοήθημα στην αγορά, απέστειλε επιστολές σε όλα το πολιτικά πρόσωπα, στα κόμματα, στην περιφερειακή διεύθυνση και στον Δήμο ζητώντας τους να πάρουν θέση επί του θέματος.

ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Επερώτηση σχετικά με τα προβλήματα που προκαλούνται από τη λειτουργία μονάδας παραγωγής ηλεκτρισμού από βιοαέριο, στη θέση «Λάκκα» Κεφαλόβρυσου Τρικάλων

Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Θεσσαλίας της Λαϊκής Συσπείρωσης, Τσιαπλές Αναστάσιος και Μπακάση Βασιλική, κατέθεσαν επερώτηση προς την περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας για τα προβλήματα που προκαλούνται από τη λειτουργία μονάδας παραγωγής ηλεκτρισμού από βιοαέριο στη θέση «Λάκκα» Κεφαλόβρυσου Τρικάλων.

Δ/νση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Θεσσαλίας: Μέτρα προστασίας των πολιτών από τον ιό του Δυτικού Νείλου

Στο πλαίσιο άσκησης πολιτικών διασφάλισης της δημόσιας υγείας, η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, σε συνεργασία με τους Δήμους, λαμβάνουν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, εντατικοποιώντας τις επεμβάσεις καταπολέμησης κουνουπιών και χρησιμοποιώντας όλους τους δυνατούς προβλεπόμενους τρόπους.

Κ. Τσιάρας: «Η κυβέρνηση μας προγραμματίζει και υλοποιεί μεγάλα έργα για τον τόπο μας»

Από το γραφείο τύπου του Υπουργείου Δικαιοσύνης εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με την έγκριση από την Διυπουργική Επιτροπή ΣΔΙΤ της κατασκευής του νέου Κτιρίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας.

Άλλους έξι μήνες σε κατάσταση πολιτικής προστασίας περιοχές της Σκοπέλου

Με δύο αποφάσεις του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου, παρατάθηκε η κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας σε περιοχές του νησιού της Σκοπέλου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ