.
.
.
.

Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022

Δίκτυο για την προστασία των Αγράφων: "…ανεμογεννήτριες στον «Τύμπανο»! Οι πρώτες βουνοκορφές των Αγράφων που καταστρέφονται…"

Το έγκλημα ολοκληρώνεται. Ένα έγκλημα στο οποίο το Δίκτυο Αγράφων, από την πρώτη στιγμή της σύστασής του, αντιτάχθηκε με κάθε νόμιμο τρόπο. Ενημερώθηκε και ενημέρωσε τοπική κοινωνία και φορείς.

«Δεν έπεσαν από τα σύννεφα» με τα αποτελέσματα της απογραφής οι Δήμαρχοι…

Αναμενόμενα ήταν εν πολλοίς τα αποτελέσματα της απογραφής για τους 3 Δημάρχους των «περιφερειακών» Δήμων Μουζακίου, Παλαμά και Σοφάδων που κατέγραψαν σημαντικές μειώσεις στον μόνιμο πληθυσμό τους.

Τ.Ε. Καρδίτσας ΚΚΕ: Με επιτυχία η σύσκεψη με θέμα “Πανδημία COVID-19: Ο καπιταλισμός στη Δύση του”

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη-συζήτηση που διοργάνωσαν οι κλαδικές και οι συνοικιακές ΚΟΒ Καρδίτσας του ΚΚΕ την Τρίτη, 19 Ιουλίου, στη δημοτική αγορά της πόλης με βασικό περιεχόμενο την έκδοση του Τμήματος Υγείας-Πρόνοιας της ΚΕ του ΚΚΕ “ΠΑΝΔΗΜΙΑ COVID-19: Ο καπιταλισμός στη Δύση του”.

Ανοιχτή Συνέλευση: "Να εντείνουμε τον αγώνα ενάντια στη λεηλασία των Αγράφων"

Εκατοντάδες ανεμογεννήτριες αδειοδοτούνται  στην ευρύτερη περιοχή των Αγράφων. Οι κορυφές Καζάρμα ,Καράβα ,Βουλγάρα ,Ίταμος  και  Καπροβούνι  στο στόχαστρο των εταιρειών, τα καταστροφικά έργα στον Τύμπανο συνεχίζονται.

"Πράσινα σημεία" θα αποκτήσουν οι Δήμοι Αγιάς, Φαρσάλων και Σκοπέλου

Tην έγκρισή του για την ένταξη έργων στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας που αφορούν "Πράσινα Σημεία" για τους Δήμους Φαρσάλων, Αγιάς και Σκοπέλου έδωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας ο Κ. Αγοραστός.

Προκηρύχθηκαν θέσεις αγροτικών ιατρών για Μάραθο - Πετρίλο - Ρούσσο

Τρεις κενές θέσεις σε ισάριθμα Περιφερειακά Ιατρεία της περιοχής μας συμπεριλαμβάνονται στη νέα προκήρυξη για την κάλυψη θέσεων ιατρών υπηρεσίας υπαίθρου, υπόχρεων και επί θητεία,  που εξέδωσε σήμερα το Υπουργείο Υγείας.

Περιφέρεια Θεσσαλίας και Επιμελητήρια ενώνουν δυνάμεις σε 6 νέες δράσεις για την προβολή των θεσσαλικών προϊόντων και του τουρισμού

Περιφέρεια Θεσσαλίας και  Επιμελητήρια ενώνουν δυνάμεις για  τη στήριξη της μικρομεσαίων  επιχειρήσεων με ένα ευρύ πλέγμα δράσεων εξωστρέφειας που παρουσίασαν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός μαζί με τους προέδρους των Επιμελητηρίων Καρδίτσας Κώστας Ζυγογιάννη, Μαγνησίας Τέλη Μπασδάνη, Τρικάλων Βασίλη Γιαγιάκο, και τον α' αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Λάρισας Δημήτρη Παπαλέξη.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ