.
.
.
.

Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022

Η πόλη των Σοφάδων τίμησε με μεγαλοπρέπεια την Πολιούχο Αγία Παρασκευή

Με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια η πόλη των Σοφάδων τίμησε και φέτος την Πολιούχο της Αγία Παρασκευή. Οι λατρευτικές εκδηλώσεις άρχισαν το απόγευμα της Δευτέρας οπότε και έγινε η λιτάνευση της Ιερής εικόνας της Αγίας Παρασκευής.

Σωτ. Μπακαλάκου: "Η Κοινωνική κατοικία ως ένα από τα όπλα αντιμετώπισης του δημογραφικού"

Η πρόσφατη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων της απογραφής έδειξε μείωση του πληθυσμού της χώρας κατά 3,5%. Κύριοι παράγοντες της μείωσης αυτής είναι η υπογεννητικότητα και η μετανάστευση των νέων στο εξωτερικό που αναζητούν εργασία και καλύτερες συνθήκες επιβίωσης.

Δυστύχημα με ελικόπτερο που προσγειώθηκε στα Σπάτα - Ένας 21χρονος νεκρός

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τα όσα διαδραματίστηκαν σε ελικοδρόμιο στα Σπάτα, με θύμα έναν νεαρό Βρετανό ο οποίος διαμελίστηκε από το ελικόπτερο που τον μετέφερε!

Δημήτρης Παπακώστας: "Άγραφα: Υποδομές τριτοκοσμικές εν έτει 2022 - οι Αιρετοί: σχολιαστές ή πρωταγωνιστές για ανάπτυξη;"

Σε όμορφο παρθένο περιβάλλον στα Ευρυτανικά Άγραφα ολοκληρώθηκε το Αντάμωμα Αγραφιωτών με παρουσία Αιρετών Αυτοδιοίκησης των δυο βαθμών και των δυο νομών του Ενιαίου Ιστορικού Χώρου των Αγράφων/ θεσσαλικών -Ευρυτανικών.

Καινοτόμες μέθοδοι εκπαίδευσης από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο «Θερινό Σχολείο» Μουζακίου

Μια πολύ ενδιαφέρουσα επιστημονική εκπαίδευση εξελίχθηκε το χρονικό διάστημα, 17 - 23 Ιουλίου 2022 στο Μουζάκι, από το Εργαστήριο Αγροτικού Χώρου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Δήμο Μουζακίου.

Συγχαρητήριο μήνυμα της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Καρδίτσας σε Αντ. Ντρισμπιώτη και Αλ. Παπαμιχαήλ

Η Ν.Ε. Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία συγχαίρει την Ολυμπιονίκη Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η οποία κατέκτησε την 4η θέση στα 35 χλμ. βάδην, κάνοντας νέο πανελλήνιο ρεκόρ με τελικό χρόνο 2:41:58, ενώ ταυτόχρονα κατάφερε να είναι η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που εξασφάλισε την πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2023.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ