.
.
.
.
.

Σάββατο, 30 Ιουλίου 2022

Στον Ινδικό Ωκεανό έπεσαν τελικά τα συντρίμμια του κινέζικου πύραυλου (+Βίντεο)

Αίσιο τέλος στο θρίλερ με τον κινέζικο πύραυλο που βρισκόταν σε ανεξέλεγκτη κάθοδο προς την ατμόσφαιρα της Γης, τα συντρίμμια του οποίου έπεσαν τελικά στον Ινδικό Ωκεανό, με την Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία.

Μουζάκι: Κοινό ψήφισμα φορέων ενάντια στη διέλευση και εγκατάσταση Α/Γ στην περιοχή μας

Σε μια μαζική σύσκεψη η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μουζακίου οι φορείς από την περιοχή εξέφρασαν και με τον τρόπο αυτό την αντίθεσή τους, στο επιχειρούμενο έγκλημα στον ορεινό όγκο της περιοχής το οποίο παίρνει σάρκα και οστά με την έναρξη της διέλευσης των οχημάτων τα οποία μεταφέρουν εξοπλισμό και τμήματα των Α/Γ τα οποία προορίζονται για την περιοχή του Τυμπάνου.

Προσωρινός ανάδοχος του έργου βελτίωσης της προσβασιμότητας και της ασφάλειας στα σχολικά συγκροτήματα του Δήμου Καρδίτσας

Στην ανακήρυξη προσωρινού αναδόχου του έργου «Παρεμβάσεις βελτίωσης προσβασιμότητας και ασφάλειας στα σχολικά συγκροτήματα» προϋπολογισμού 120.967,74 ευρώ πλέον ΦΠΑ προχώρησε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καρδίτσας.

Δημ. Παπακώστας: "Καφενεία κοιλάδας Αχελώου - νότιας Πίνδου: τοπικά προϊόντα με σπάνιες γεύσεις!"

Από μικρό παιδί θυμάμαι τον εαυτό μου μέσα στο λαϊκό παραδοσιακό καφενείο του γελαστού πατέρα και της γλυκιάς μάνας ,που κληρονόμησαν από την γιαγιά Ελισαβετ ( Σαβούλα) το 1950.

Ευχές για τους επιτυχόντες μαθητές του Μουσικού Σχολείου από το Σύλλογο Γονέων του Σχολείου

Θέλουμε να συγχαρούμε μέσα από την καρδιά μας τις μαθήτριες και τους μαθητές μας, του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας, για την επιτυχία τους να εισαχθούν σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ