.
.
.
.
.

Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022

Καιρός ν. Καρδίτσας: Ξεκινά 5θήμερο καιρικής αστάθειας από την Κυριακή (21/8)

Περί τους 38,5 βαθμούς Κελσίου κινήθηκε ο υδράργυρος την Παρασκευή 19 Αυγούστου στα πεδινά του ν. Καρδίτσας, δίνοντας την πιο θερμή ημέρα του φετινού Αυγούστου στην περιοχή μας.

40,6 βαθμοί Κελσίου στο Άργος η ανώτατη θερμοκρασία την Παρασκευή (19/8)

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr οι μέγιστες θερμοκρασίες στη χώρα την Παρασκευή 19 Αυγούστου ξεπέρασαν τους 40 βαθμούς, με τις θερμότερες περιοχές να εντοπίζονται στην Αργολίδα, στη Λακωνία και στη Φθιώτιδα.

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Από 26 Αυγούστου έως 14 Σεπτεμβρίου η παραλαβή δωματίων στις φοιτητικές εστίες

Ενημερώνουμε τους φοιτητές/τριες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, δικαιούχων για διαμονή στις Φοιτητικές Εστίες Λάρισας και Καρδίτσας για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023.

Έναρξη του β’ κύκλου των καλοκαιρινών δράσεων, στις Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας

Ξεκινάνε  τη Δευτέρα 22 Αυγούστους στις Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας, οι καλοκαιρινές δραστηριότητες, του δεύτερου κύκλου των  καλοκαιρινών δράσεων και της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας, που οργανώνει και συντονίζει η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας, με κεντρικό σύνθημα «Διαδρομές ανάγνωσης …άκουσε, δες, μάθε, γέλα!».

Φεστιβάλ Λιμνών 2022: Συναυλία στην Κτημένη με την Ελένη Βιτάλη

Την σκυτάλη των μουσικοθεατρικών παραστάσεων της διοργάνωσης του Φεστιβάλ Λιμνών της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Σοφάδων, παίρνει η Ελένη Βιτάλη την Κυριακή 21 Αυγούστου και ώρα 21:30, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό, στο Θέατρο Κτημένης.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ