.
.

Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2022

«Έβαλαν χέρι» στις καταθέσεις τους οι Καρδιτσιώτες το α’ εξάμηνο του 2022

«Χέρι» στις καταθέσεις τους αναγκάστηκαν να βάλουν το α’ εξάμηνο του 2022 οι Καρδιτσιώτες, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας, σύμφωνα με τα οποία οι καταθέσεις των κατοίκων της περιοχής μας από το Δεκέμβριο του 2021 μέχρι και το τέλος του Ιουνίου του 2022 μειώθηκαν κατά 55.000.000€.

Προς δημοπράτηση η βελτίωση και συντήρηση 11,2 χλμ. αγροτικών οδών στο Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου

Η βελτίωση και συντήρηση 11,2 χλμ. αγροτικών οδών στο Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου δρομολογείται το επόμενο διάστημα με έργο συνολικού προϋπολογισμού 1.400.000 το οποίο οδεύει προς δημοπράτηση με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών «Αντώνης Τρίτσης».

Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου το 40ήμερο μνημόσυνο της Βασιλικής Σκούρα

Τελούμε την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής της κοινότητας Κυψέλης Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της αγαπημένης μας συζύγου, μητέρας, γιαγιάς και θείας Βασιλικής Σκούρα.

Νέα μηχανήματα έργου στις Στρατιωτικές Μονάδες της Θεσσαλίας με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ 2014-2020

Με  οκτώ νέα μηχανήματα  έργου  ενισχύεται η επιχειρησιακή ικανότητα των στρατιωτικών μονάδων της Θεσσαλίας για άμεση και αποτελεσματική επέμβαση σε  καταστάσεις φυσικών καταστροφών ή έκτακτης ανάγκης.

Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας: Προτεινόμενο φθινοπωρινό ωράριο λειτουργίας καταστημάτων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας ενημερώνει τους συναδέλφους και το καταναλωτικό κοινό, το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων κατά την φθινοπωρινή περίοδο, με έναρξη από Δευτέρα 12/9/2022.

Σε προσωρινή απογευματινή λειτουργία, για ένα μήνα το 6ο Λύκειο Λάρισας

Στην προσωρινή λύση της απογευματινής λειτουργίας του 6ου Λυκείου Λάρισας μέχρι τις 14 Οκτωβρίου 2022 κατέληξε ο Δήμος Λαρισαίων μετά από διαβουλεύσεις των τελευταίων ημερών, με τις αρμόδιες υπηρεσίες Εκπαίδευσης και τη σχολική κοινότητα.

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών 10 & 11 Σεπτεμβρίου

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 6:30΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού επί τη ιερά μνήμη του εν αγίοις πατρός ημών Χρυσοστόμου Μητροπολίτου Σμύρνης και των συν αυτώ εθνοϊερομαρτύρων στην ομώνυμο Πλατεία της τοπικής κοινότητος Βουναίνων.

Σχολικό bazaar (12-14/9) με ανανεωμένα σχολικά είδη από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Καρδίτσα

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσκαλεί τους φίλους και υποστηρικτές του να επισκεφτούν το σχολικό bazaar που διοργανώνει στην Κεντρική Πλατεία Καρδίτσας από τις 12 έως τις 14 Σεπτεμβρίου, να υποδεχτούν την σχολική χρονιά με Χαμόγελο και να στηρίξουν τα παιδιά που μεγαλώνουν στα 14 Σπίτια του Οργανισμού.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ