.
.

Τετάρτη, 03 Μαΐου 2023

Το Πειραματικό Δημόσιο ΙΕΚ Καρδίτσας στην Ιταλία

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ KA1- “Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση”, το Πειραματικό Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Καρδίτσας υλοποίησε πρόγραμμα ενίσχυσης της επαγγελματικής απασχόλησης με τίτλο «Ψηφιακές δεξιότητες στον τομέα Υγείας» και κωδικό: 2022-1-EL01-KA122-000079204.

Ομαλή η λειτουργία των υπηρεσιών και η εξυπηρέτηση των πολιτών στο νέο Δημαρχείο Καρδίτσας

Στο νέο Δημαρχείο «χτυπά» πλέον από την Τρίτη (2/5) η «καρδιά» του Δήμου Καρδίτσας, καθώς ολοκληρώθηκε η μετεγκατάσταση των διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών του κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας και πλέον όλοι οι υπάλληλοι βρίσκονται στα νέα τους γραφεία, τα οποία διαθέτουν μεγαλύτερους χώρους και νέο εξοπλισμό.

Να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι της τραγωδίας στα Τέμπη ζητούν οι συγγενείς των θυμάτων

Να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι της τραγωδίας στα Τέμπη ζητούν οι συγγενείς των θυμάτων, οι οποίοι προχώρησαν στη συγκρότηση του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματος Τέμπη 2023.

Ν.Ε. Καρδίτσας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία: Περιοδείες κλιμακίων υποψηφίων βουλευτών την Πέμπτη 4 Μαΐου

Κλιμάκιο με τους υποψηφίους Βουλευτές, Νίκο Μιχαλάκη, Αγγελική Τεντολούρη και Αγορή (Ρούλα) Κουκουμτζή θα περιοδεύσει τη Πέμπτη, 4 Μαΐου σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Τρίκαλα: 140 κλήσεις στην Π.Υ. για αντλήσεις υδάτων και παροχή βοήθειας

Λόγω εκδήλωσης ισχυρών βροχοπτώσεων στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος σήμερα Τετάρτη, (3/5) από 3 μ.μ. έως 8 μ.μ. έλαβε 140 κλήσεις, ενώ μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί :

Συμπαρίστανται φορείς του ν. Καρδίτσας στην κινητοποίηση της Πέμπτης (4/5) των συμβασιούχων καθαριστριών του Γ.Ν. Καρδίτσας

Καλέσματα συμπαράστασης και συμμετοχής στην κινητοποίηση της Πέμπτης 4 Μαΐου που διοργανώνει η Επιτροπή Αγώνα Συμβασιούχων (ΣΟΧ) καθαριστριών του ΓΝΚ έξω από την πύλη του νοσοκομείου εξέδωσαν ο Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας και το Σωματείο Εργαζομένων Κ.Υ. ν. Καρδίτσας.

Ανακοινώθηκαν όλοι οι υποψήφιοι Βουλευτές στην Π.Ε. Καρδίτσας και τα κόμματα στα οποία μετέχουν

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (3/5) από τον Άρειο Πάγο όλα τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών στην Π.Ε. Καρδίτσας για τις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ