.
.
.
.
.

Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023

Roland Garros: 3-0 περίπατος για τον Αλκαράθ επί του Τσιτσιπά - Μόνο στο 3ο σετ ο Στ. Τσιτσιπάς κόντραρε τον αντίπαλό του

Ο Κάρλος Αλκαράθ έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο Ισπανός τενίστας μετέτρεψε σε περίπατο τον προημιτελικό με τον Έλληνα πρωταθλητή και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Roland Garros, όπου θα συναντήσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Κωνσταντίνος Ξυλομένος: "Αλλαγή στην Πράξη: Τα πρώτα βήματα"

Με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας μας για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές, ξεκίνησε ένας όμορφος αγώνας για να προωθήσουμε το πρόγραμμά μας και τις θέσεις μας στην τοπική κοινωνία.

Πολιτική Προστασία Περιφέρειας Θεσσαλίας: Οδηγίες για την πρόληψη και προστασία από δασικές πυρκαγιές

Η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στο πλαίσιο των προπαρασκευαστικών - προληπτικών μέτρων της Αντιπυρικής Περιόδου 2023, ενημερώνει τους πολίτες για τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης, αποφυγής πρόκλησης και προστασίας από δασικές πυρκαγιές.

Ασημίνα Σκόνδρα: "Οι πολίτες ψηφίζουν με σοβαρά κριτήρια"

Η έλλειψη σοβαρών πολιτικών επιχειρημάτων, ορθού και ρεαλιστικού προγράμματος των ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, οδηγούν τον διάλογο της προεκλογικής περιόδου σε ένα θέατρο, με μόνο αποτέλεσμα, την προσπάθεια αποπροσανατολισμού και παραπλάνησης των πολιτών.

Προαναγγελία συζήτησης για τη διασπορά των μαθητών ρομά σε σχολεία του Δήμου Σοφάδων

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων θα κληθεί σύντομα να συζητήσει το τι ισχύει με την μεταφορά μαθητών από το 4ο Δημοτικό σχολείο Σοφάδων σε άλλα σχολεία του Δήμου και ειδικότερα αυτά που κινδυνεύουν με υποβάθμιση.

Στις 17 Ιουνίου θα ξεκινήσει η ύδρευση των χωριών του Δήμου Σοφάδων από τη λίμνη Σμοκόβου

Το Σάββατο 17 Ιουνίου είναι προγραμματισμένο να πέσει νερό στο υδραγωγείο από τη λίμνη Σμοκόβου, προκειμένου να ξεκινήσει η ύδρευση των χωριών που έχουν συνδεθεί με το συγκεκριμένο δίκτυο.

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που χορηγούσε πλαστές βεβαιώσεις αθλητικών διακρίσεων για ευεργετική μοριοδότηση μαθητών στις πανελλήνιες

Εξιχνιάστηκε, από το Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, οργανωμένη εγκληματική δράση πλαστογράφησης βεβαιώσεων αθλητικών διακρίσεων και χρήσης αυτών για ευεργετική μοριοδότηση υποψήφιων στις πανελλήνιες εξετάσεις καθώς και για αναβάθμιση προπονητικής βαθμίδας.

Στο αίθριο του νέου Δημαρχείου Καρδίτσας θα τοποθετηθούν οι προσωπογραφίες των Δημάρχων

Εκτός της αίθουσας συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο νέο Δημαρχείο θα τοποθετηθούν οι προσωπογραφίες των Δημάρχων που ήταν αναρτημένες στην αντίστοιχη αίθουσα του παλιού Δημαρχείου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ