Κελεπούρης Λάμπρος
Τσιρογιάννη Φανή
Εκίζογλου Σπυρίδων
Καραμπινά - Τσουρή Μαρία
.
.
.
.

Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2023

Επίσκεψη κλιμακίου της "Νίκης" στην Καρδίτσα μετά το καταστροφικό καιρικό φαινόμενο "Daniel"

Στις 9/9/2023 επισκέφτηκε την Καρδίτσα κλιμάκιο της ΝΙΚΗΣ με επικεφαλής τον βουλευτή επικρατείας Κύριο Αποστολάκη Γεώργιο και αποτελούμενο από τον βουλευτή νοτίου τομέα Αθηνών κύριο Βρεττό Νικόλαο και τον υποψήφιο Βουλευτή Τρικάλων Κύριο Καλαμπάκα Παναγιώτη.

Άμεσα έτοιμη η γέφυρα Μπέλεϋ στο Καλά Νερά (+Φώτο)

Ολοκληρώθηκε σε χρονικό διάστημα 30 ωρών από κλιμάκιο της ΜΟΜΚΑ του ΓΕΕΘΑ και του Στρατού Ξηράς η μεταλλική στρατιωτική γέφυρα «ΜΠΕΛΕΫ»  στα Καλά Νερά για την προσωρινή αποκατάσταση του οδικού δικτύου Βόλου - Νότιου Πηλίου.

Παραμένει πλημμυρισμένη η περιοχή του Παλέρμο - Σταδιακή η απάντληση των νερών (+Φωτο)

Πλημμυρισμένη παραμένει ακόμα την Κυριακή (10/9) και σήμερα η περιοχή του Παλέρμο στην Καρδίτσα με τη στάθμη των νερών ναι μεν να υποχωρεί, αλλά όχι σε βαθμό που να επιτρέπει τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα την πρόσβαση από κάθε τύπου οχήματα.

Η Μεταμόρφωση Καρδίτσας από το δορυφόρο πριν και μετά την πλημμύρα

Δορυφορικά δεδομένα υπερυψηλής ανάλυσης του δορυφόρου της αμερικανικής εταιρείας Maxar Technologies που πέρασε πάνω από τη χώρα μας το πρωί του Σαββάτου 9 Σεπτεμβρίου 2023, δείχνουν σε πολύ υψηλή ανάλυση τις πρωτοφανείς πλημμύρες στον κάμπο της Θεσσαλίας.

ΔΥΠΑ: Αναστολή λειτουργίας των ΚΠΑ2, ΕΠΑ.Σ Μαθητείας, ΙΕΚ, ΚΕΚ και βρεφονηπιακών σταθμών, στη Λάρισα και στον Βόλο

Να παραμείνουν κλειστές οι υπηρεσίες της (Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2), ΕΠΑ.Σ Μαθητείας, ΙΕΚ, ΚΕΚ και βρεφονηπιακοί σταθμοί) στη Λάρισα και στον Βόλο τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023, αποφάσισε η διοίκηση της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

ΕΛ.ΑΣ. - Κυριακή (10/9) ώρα 22.00: Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Καρδίτσας και της υπόλοιπης Θεσσαλίας

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, έχει ως εξής:

Αρχίζει διανομή ζωοτροφών από το Δήμο Μουζακίου

Από το Δήμο Μουζακίου – Αντιδημαρχία Αγροτικής και Κτηνοτροφικής Επιχειρηματικότητας, ανακοινώνεται ότι δημιουργούνται τέσσερα Κέντρα Διανομής Ζωοτροφών για τη στήριξη των κτηνοτρόφων της περιοχής μας μετά το καταστροφικό πέρασμα του κυκλώνα «Daniel».

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ