Κελεπούρης Λάμπρος
Τσιρογιάννη Φανή
Εκίζογλου Σπυρίδων
Καραμπινά - Τσουρή Μαρία
.
.
.
.

Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2023

Δίκτυο Αλληλεγγύης: Συγκέντρωση το Σάββατο (9/9) για συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης

Το σαρωτικό πέρασμα των ακραίων καιρικών φαινομένων κατέδειξε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο τη γύμνια του κράτους, των κυβερνήσεων, της περιφέρειας και του Δήμου, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την καταστροφή.

Hellenic Train: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σαββατοκύριακο (9-10/9) λόγω διακοπής σιδηροδρομικής κυκλοφορίας

Λόγω διακοπής της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας μεταξύ Λειανοκλαδίου - Λάρισας - Λιτοχώρου και των προβλημάτων που προκλήθηκαν στο δίκτυο εξαιτίας των πλημμυρών, αύριο Σάββατο 9/9/2023 και μεθαύριο Κυριακή 10/9/2023 επέρχονται οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τροποποιήσεις δρομολογίων.

Π.Ε. Καρδίτσας: Μεταφορά 560 ατόμων από την Π.Υ. σε ασφαλή σημεία και 1.158 απεγκλωβισμών από το στρατό

Στοιχεία για το τετραήμερο 5 έως 8 Σεπτεμβρίου, παρουσίασε το Πυροσβεστικό Σώμα, σε ότι αφορά τις παρεμβάσεις που χρειάστηκε να κάνει για μεταφορά ατόμων σε ασφαλή σημεία, τις εναέριες διασώσεις, τις αντλήσεις υδάτων και τις κοπές δέντρων.

Η Λάρισα εκπέμπει δραματικό SOS: 4 φορές πάνω από τα όρια επικινδυνότητας η στάθμη του Πηνειού

Με τα μελανότερα χρώματα περιέγραψε την κατάσταση για την πόλη της Λάρισας μετά την άνοδο της στάθμης του Πηνειού ποταμού ο Δήμαρχος της πόλης, Απόστολος Καλογιάννης.

Αστικό ΚΤΕΛ Καρδίτσας: Δεν θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια το Σάββατο (9/9)

Σε επικοινωνία που είχε το KarditsaLive.Net με τη διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Καρδίτσας μας γνωστοποιήθηκε ότι το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου λόγω των προβλημάτων που εξακολουθούν να υφίστανται στο οδικό δίκτυο από την κακοκαιρία Daniel δεν θα πραραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο.

Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου το 40ήμερο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Καραγεώργου

Τελούμε την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου. 2023 στον Ιερό Ναό Αγ. Παρασκευής της κοινότητας Λεονταρίου Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, αδερφού και θείου Κωνσταντίνου Καραγεώργου.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ