.
.
.

Αστέριος Βασιλάκος: "Και Ανοιχτές.. και Κλειστές.. οι Παιδικές Χαρές στο Μουζάκι …δε Γίνεται" Κύριο

Αστέριος Βασιλάκος: "Και Ανοιχτές.. και Κλειστές.. οι Παιδικές Χαρές στο Μουζάκι …δε Γίνεται"

...

Αγαπητοί Συντοπίτες

* Όπως καταγγέλλουν οικογενειάρχες μόνιμοι κάτοικοι Μουζακίου αλλά και Συνδημότες μας, οι Παιδικές Χαρές στο Μουζάκι Χρόνια Ολόκληρα ενώ έχουν πινακίδες περί απαγόρευσης Χρήσης μέχρι την έκδοση του Ειδικού Σήματος Καταλληλότητας(ΦΩΤΟ),

εν τούτοις και όλως παραδόξως η πρόσβαση είναι ελεύθερη, αυθαίρετη και επικίνδυνη για μικρά παιδιά από εισόδους ορθάνοιχτες! από έλλειψη περίφραξης ! και πεσμένα κάγκελα! (ΦΩΤΟ), από έλλειψη φύλαξης και ελέγχου κ.α.

*Δεν γνωρίζουμε πόσο θα συνεχιστεί αυτό το κρυφτούλι <<αποφυγής ευθυνών>> από όλους θεωρώντας πάντα κατά την ταπεινή μας άποψη ότι, αυτή τη χρονική στιγμή το Μείζον δεν είναι να αποδοθεί διαχρονικά τυχόν πολιτική ευθύνη και αδράνεια.

*Το κυρίαρχο και το ζητούμενο κατά την άποψή μας είναι ότι, πρέπει επιτέλους να δρομολογηθούν οι διαδικασίες προκειμένου άμεσα να εκδοθεί το πολυπόθητο Ειδικό Σήμα Πιστοποίησης Καταλληλότητας Λειτουργίας.

Μέχρι όμως να γίνει αυτό οι Παιδικές Χαρές θα πρέπει να είναι πραγματικά κλειστές, γεγονός αναγκαίο για την προστασία της ασφάλειας και της υγείας των Παιδιών μας, με δεσμευτικό όμως, συγκεκριμένο και βραχύ χρονοδιάγραμμα για ασφαλείς υποδομές και αποκατάσταση.

Οι Παιδικές Χαρές του Μουζακίου δεν μας ανήκουν και πρέπει να αποδοθούν τάχιστα και με υπευθυνότητα στους μικρούς ιδιοκτήτες και στο Μέλλον τους.

Έχουμε υποχρέωση να το πράξουμε, το χρωστάμε στους Γονείς, το οφείλουμε στα Παιδιά.-

Μουζάκι 21-4-2019
Αστέριος Γ. Βασιλάκος
Δημότης-Μόνιμος Κάτοικος Μουζακίου

 

.

επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ