KarditsaLive.Net
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Αναζήτηση
  • RSS
  • Επικοινωνία με το KarditsaLive.Net
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΚΑΡΔΙΤΣΑ
    • Ειδήσεις ανά Δήμο
      • Αργιθέας
      • Καρδίτσας
      • Μουζακίου
      • Λίμνης Πλαστήρα
      • Παλαμά
      • Σοφάδων
    • Τοπική Επικαιρότητα
    • Κοινωνικά – Αστυνομικά
    • Εκδηλώσεις
    • Ανακοινώσεις
    • Υγεία
    • Πολιτικά
    • Παρουσιάσεις
    • Εργασία
    • Αναγγελίες Τελετών
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • Θεσσαλία
      • Λάρισα
      • Μαγνησία
      • Τρίκαλα
      • Θεσσαλία
    • Ελλάδα
      • Επικαιρότητα
      • Κοινωνικές - Αστυνομικές
      • Ανακοινώσεις
      • Πολιτικά
      • Οικονομικά
      • Επιστημονικά - Τεχνολογικά
      • Εκδηλώσεις
      • Εργασία
      • Υγεία
    • Κόσμος
      • Υγεία
      • Οικονομικά
      • Πολιτικά
      • Επικαιρότητα
      • Εκδηλώσεις
      • Επιστήμη - Τεχνολογία
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • Βόλεϊ
    • Αλλα Αθλήματα
    • Τυχερά Παιχνίδια
    • Super League
    • Super League 2
    • Γ'Εθνική
    • Ερασιτεχνικό
    • Ποδόσφαιρο Γυναικών
    • Διεθνή
    • Μπάσκετ
  • ΑΡΘΡΑ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραδίδεται ως Κέντρο Πολιτισμού το πρώην Γυμνάσιο Μεσενικόλα (+Φωτο)

Δεν κατατέθηκε πρόταση στο Leader για το Λαογραφικό Μουσείο Μουζακίου

Τρίκαλα: Απαγχονισμένος βρέθηκε ο κτηνοτρόφος του οποίου η κτηνοτροφική μονάδα κάηκε το προηγούμενο βράδυ

Συμπληρωματικά στοιχεία επί των προτάσεων Leader ζητά η Διαχειριστική από τους Δήμους της Π.Ε. Καρδίτσας

Φυτεία κάνναβης σε δύσβατη περιοχή της Μεσσηνίας ξετρύπωσαν οι αστυνομικοί - Πάνω από 500.000 ευρώ θα έβγαζαν οι "καλλιεργητές"

Α' ΕΠΣΚ: Χωρίς απώλειες συνέχισαν Ατρόμητος και Α.Ε. Μουζακίου (+Φωτο)

Super League 2: Χωρίς νικητή η αναμέτρηση της Καλλιθέας - Νίκες για Νέστο, Νίκη και Πανσερραϊκό

Στα ημιτελικά του Almaty Open σταμάτησε ο Στ. Τσιτσιπάς

.
.
.
.

Τα θέματα που συζητήθηκαν στο Υπουργικό Συμβούλιο της 31ης Ιουλίου

  • 31 Ιουλίου 2020, 16:03
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Επικαιρότητα
  • Εκτύπωση
  • E-mail
Τα θέματα που συζητήθηκαν στο Υπουργικό Συμβούλιο της 31ης Ιουλίου

..

Συνεδρίασε σήμερα 31 Ιουλίου, μέσω τηλεδιάσκεψης, υπό την Προεδρία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, το Υπουργικό Συμβούλιο.

 

Στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, συζητήθηκαν μια σειρά από νομοσχέδια και ειδικότερα:

1.Παρουσίαση του νομοσχεδίου «Ρυθμίσεις σωφρονιστικής νομοθεσίας» από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Με το προτεινόμενο σχέδιο νόμου:

-Επαναπροσδιορίζεται η διαδικασία εισαγωγής των κρατουμένων σε Θεραπευτικά Καταστήματα Κράτησης ή νοσηλευτικά ιδρύματα. Εφεξής, οι ασθενείς κρατούμενοι θα εισάγονται μόνο με εντολή του διευθυντή της οικείας θεραπευτικής, ή ψυχιατρικής μονάδας σε ειδικό θεραπευτικό Κατάστημα Κράτησης.

-Εισάγονται αυστηρότερες προϋποθέσεις για τη χορήγηση αδειών κρατουμένων, καθώς έχουν παρατηρηθεί αυξανόμενα περιστατικά παραβίασης των όρων της άδειας, ενώ παράλληλα τίθενται αυστηρότερες προϋποθέσεις για τη μεταγωγή καταδίκων κρατούμενων στα Αγροτικά Καταστήματα Κράτησης και στην Κεντρική Αποθήκη Υλικού Φυλακών. Κατά συνέπεια, απαγορεύεται εφεξής η μεταγωγή σε Αγροτικές Φυλακές και στην Κ.Α.Υ.Φ. στους καταδικασθέντες για εγκλήματα τρομοκρατίας.

-Προβλέπεται η ανάπτυξη του δικτύου «ΕΠΑΝΟΔΟΣ», σε διάφορες πόλεις, ώστε να δημιουργηθεί ένα σύγχρονο υποστηρικτικό πλέγμα, με τοπικούς φορείς και υπηρεσίες, για την κοινωνική επανένταξη των αποφυλακισμένων.

-Αναβαθμίζεται το Σώμα Επιθεώρησης και Ελέγχου των Καταστημάτων Κράτησης στο πλαίσιο ενίσχυσης της διαφάνειας σε όλες τις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα εντός των Καταστημάτων Κράτησης.

-Εισάγεται εξαίρεση από την αρμοδιότητα του Α.Σ.Ε.Π., αναφορικά με τη διαδικασία πρόσληψης υπαλλήλων του Προσωπικού Εξωτερικής Φρούρησης των Καταστημάτων Κράτησης, καθώς σοβαροί λόγοι δημοσίου συμφέροντος που αφορούν στην ασφάλεια των Καταστημάτων Κράτησης καθιστούν αναγκαία τη θεσμοθέτηση διαδικασιών που θα διασφαλίζουν την ταχεία κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων.

2.Παρουσίαση νομοσχεδίου για την επιτάχυνση δικών ν. 3869/2010, από τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κωνσταντίνο Τσιάρα.

Με την προτεινόμενη νομοθετική παρέμβαση επιχειρείται η επίσπευση της συζήτησης των αιτήσεων ρύθμισης οφειλών του Ν. 3869/2010, οι οποίες εκκρεμούν στα πρωτοβάθμια δικαστήρια και έχουν προσδιορισθεί σε δικάσιμο μετά τις 15.6.2021. Η παρέμβαση αυτή κρίνεται απολύτως αναγκαία, καθώς διαπιστώνεται ότι εκκρεμούν -προσδιορισμένες σε δικασίμους μετά την 1η Ιανουαρίου 2021- περισσότερες από 40.000 σχετικές υποθέσεις με τη συζήτησή τους να έχει προσδιοριστεί σε πολλές περιπτώσεις σε χρόνο, που φτάνει ακόμη και μετά το 2027 σε περίπου 30 από τα 140 Ειρηνοδικεία της Χώρας.

Με την προτεινόμενη νομοθετική παρέμβαση προβλέπεται η υποχρεωτική εκδίκαση των υποθέσεων αυτών εντός του έτους 2021, προκειμένου να αρθεί η υφιστάμενη εκκρεμότητα με την έκδοση των αποφάσεων εντός προβλεπόμενης προθεσμίας έξι (6) μηνών από τη συζήτηση. Με τον τρόπο αυτό αίρεται μια μακροχρόνια εκκρεμότητα, εξαιτίας της οποίας οι μεν καλόπιστοι δανειολήπτες τελούν υπό καθεστώς ιδιότυπης ομηρίας, οι δε στρατηγικοί κακοπληρωτές τελούν υπό καθεστώς μη ανεκτής από την έννομη τάξη οιονεί προστασίας.

3.Προετοιμασία ετήσιου προγράμματος κωδικοποίησης της νομοθεσίας από τον Υπουργό Επικρατείας κ. Γιώργο Γεραπετρίτη.

Πέραν της θέσπισης νέας νομοπαρασκευαστικής διαδικασίας, που θα ακολουθείται κατά τη θέσπιση νέων κανόνων δικαίου, ο νόμος για το Επιτελικό Κράτος δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην κωδικοποίηση της υφιστάμενης νομοθεσίας. Πρόκειται για εγχείρημα θεμελιώδους σημασίας για την αντιμετώπιση της πολυνομίας και κακονομίας και κατ’ επέκταση τόσο για τη θεσμική όσο και για την οικονομική ανάκαμψη της χώρας. Έχει ήδη συσταθεί στη Γενική Γραμματεία Νομικών και Κοινοβουλευτικών Θεμάτων της Προεδρίας της Κυβέρνησης η Κεντρική Επιτροπή Κωδικοποίησης (ΚΕΚ). Επίσης, καταρτίστηκε διεξοδικό εγχειρίδιο που περιέχει τη μεθοδολογία κωδικοποίησης και τους νομοτεχνικούς κανόνες για τη σύνταξη των κωδίκων και την αναμόρφωση της νομοθεσίας.

Η διαδικασία κωδικοποίησης ξεκινά με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Νομικών και Κοινοβουλευτικών Θεμάτων, ύστερα από σχετικές εισηγήσεις των αρμοδίων Υπουργείων, ή της ΚΕΚ. Σημειώνεται ότι έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία κωδικοποίησης της εργατικής νομοθεσίας, της νομοθεσίας για την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, όπως επίσης της νομοθεσίας αρμοδιότητας των Υπουργείων Προστασίας του Πολίτη, Μετανάστευσης και Ασύλου, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και Τουρισμού. Σχεδιάζεται η άμεση εκκίνηση της διαδικασίας για τη δασική νομοθεσία, τη νομοθεσία για τον πολιτισμό, τη διακίνηση και εμπορία προϊόντων και ς τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Ελλάδος.

4.Παρουσίαση του Παρατηρητήριου COVID-19 με θέμα «Αποτίμηση της σταδιακής άρσης των περιορισμών στην οικονομική δραστηριότητα», από τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό κ. Χρήστο-Γεώργιο Σκέρτσο.

Σύμφωνα με τη μελέτη του Παρατηρητηρίου Covid-19 ως προς τους άξονες Υγείας και Οικονομίας για το διάστημα που συντελέστηκε η επανεκκίνηση της οικονομίας και του τουρισμού, δηλαδή από τις 4 Μαΐου έως τις 30 Ιουλίου, σημειώνονται τα εξής:

Συγκριτικά με άλλες ευρωπαϊκές χώρες που είχαν περιορίσει τη διασπορά του ιού σε παρεμφερή επίπεδα και πραγματοποίησαν αντίστοιχες στρατηγικές για τη σταδιακή άρση των μέτρων, διαπιστώνεται πως ο αντίκτυπος στο επιδημιολογικό προφίλ της Ελλάδας ήταν σαφώς μικρότερος. Κατά αντιπαραβολή, η Αυστρία για το ίδιο διάστημα σημείωσε αύξηση 300%, από τα 30 κρούσματα τη μέρα στα 119, η Τσεχία 230%, από 71 σε 234, η Ελβετία 100% από τα 53 στα 102, το Ισραήλ 3.400% από 48 σε 1699. Σημειώνεται και η επιβαρυμένη εικόνα που επιδεικνύουν οι βαλκανικές χώρες όπως Βουλγαρία, Αλβανία, Σερβία, Κροατία, Ρουμανία κ.λ.π.

Η τρίμηνη αυτή περίοδος (04.05 - 30.07), συνοδεύτηκε από μια σχετικά περιορισμένη επιδείνωση στο υγειονομικό σκέλος και από μια εξίσου περιορισμένη βελτίωση στο οικονομικό. Η επιδείνωση στο υγειονομικό σκέλος οφείλεται στα «εισαγόμενα κρούσματα» στις πύλες εισόδου της χώρας και σε εσωτερική διασπορά λόγω χαλάρωσης των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης. Σε ημερήσια βάση εντοπίζεται σταθερά ανοδικός αριθμός κρουσμάτων στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Οι νοσηλείες σε Μ.Ε.Θ. και τα κρίσιμα περιστατικά, όμως, βρίσκονται σε καθοδική τροχιά, ήδη από τον Απρίλιο και η τάση αυτή επικράτησε έντονα το Μάιο, όπου και περιορίστηκε στις 10 νοσηλείες Μ.Ε.Θ. αρχές Ιουνίου έναντι 35 την 4η Μαΐου (-70%). Έκτοτε, η σταδιακή αύξηση των κρουσμάτων μέσα στον Ιούνιο και τον Ιούλιο έχει οδηγήσει σε διατήρηση ενός σταθερού μέσου όρου 10 νοσηλευόμενων σε Μ.Ε.Θ. δίχως ενδείξεις περαιτέρω μείωσης. Ακόμη, το τελευταίο διάστημα σημειώνεται και αυξημένη ροή νοσηλειών σε απλές κλίνες, δίχως μέχρι στιγμής αυτή να λογίζεται ως υπέρμετρα υψηλή. Θετική εξέλιξη είχε και η πορεία των θανάτων των οποίων ο μέσος όρος από 2 την ημέρα προ της άρσης των μέτρων πρακτικά μηδενίστηκε τη δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου.

Τις τελευταίες ημέρες, όπως άλλωστε συμβαίνει και σε παγκόσμιο επίπεδο, διαπιστώνεται πως και στην Ελλάδα η αύξηση των κρουσμάτων δε συνοδεύτηκε, μέχρι στιγμής, από αντίστοιχη αύξηση θανάτων. Αυτό μπορεί να αποδίδεται και στους εξής λόγους: διασπορά του ιού σε μικρότερες ηλικιακά πληθυσμιακές ομάδες, εντοπισμός περισσότερων ασυμπτωματικών φορέων μέσω στοχευμένων δειγματοληπτικών τεστ, καθώς και βελτίωση των θεραπευτικών πρωτοκόλλων.

Ο μέσος όρος των κρουσμάτων επιδεινώθηκε τροφοδοτούμενος κυρίως από τα εγχώρια κρούσματα. Ήταν κατά μέσο όρο 31 κρούσματα στις 30 Ιουλίου, από 14 κρούσματα που ήταν κατά μέσο όρο στις 4 Μαΐου. Στους βασικούς επιδημιολογικούς δείκτες, η εικόνα είναι μεικτή: Ο δείκτης μετάδοσης (Rt) παραμένει σε χαμηλά επίπεδα (0,4), ενώ ο ρυθμός θετικότητας αυξήθηκε τις τελευταίες εβδομάδες - λόγω και της αύξησης των στοχευμένων τεστ σε ομάδες υψηλού κινδύνου - και έκτοτε παραμένει σταθερός στο 0,9.

Σε ότι αφορά τον τουρισμό, μετά τον σχεδόν μηδενισμό του αριθμού των επιβατών που διακινήθηκαν στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών (ΔΑΑ) από τις 23 Μαρτίου έως τα τέλη Μαΐου, παρουσιάστηκε μια μικρή ανάκαμψη μετά τις 15 Ιουνίου, οπότε άνοιξαν τα σύνορα της Ελλάδας για αεροπορικές πτήσεις προς Αθήνα, η οποία επιταχύνθηκε τον Ιούλιο. Συγκεκριμένα, ο μέσος ημερήσιος αριθμός επιβατών διεθνών πτήσεων στο ΔΑΑ από μόλις 828 τον Μάιο ενισχύθηκε σε 3.944 τον Ιούνιο και σε 15.341 τον Ιούλιο. Παρόλα αυτά, η μέση κίνηση του Ιουλίου καταγράφει μείωση 71% σε σύγκριση με πέρυσι.

Όσον αφορά τους πρόδρομους δείκτες οικονομικής δραστηριότητας, καταγράφηκε μείωση στη ζήτηση ηλεκτρικής ενέργειας (κατά -11% τον Απρίλιο, -11,8% τον Μάιο και -17,1% τον Ιούνιο). Τον Ιούλιο παρατηρείται μία αντιστροφή της πτωτικής τάσης, με την ζήτηση να αυξάνεται κατά 1% στο πρώτο μισό του μήνα και να επιταχύνεται σε +14% στη συνέχεια. Ο όγκος των ηλεκτρονικών συναλλαγών καταγράφει αύξηση συνεχώς από τον Μάρτιο με τον ρυθμό να ξεπερνά το +20% τους δύο τελευταίους μήνες.

Επισημαίνεται, τέλος, η σημαντικά μικρότερη έναντι του ευρωπαϊκού μέσου όρου μείωση της βιομηχανικής παραγωγής στην Ελλάδα στο διάστημα Μαρτίου-Μαΐου, οι αυξημένες καταθέσεις και η θετική καθαρή χρηματοδότηση επιχειρηματικών δανείων στο διάστημα Μαρτίου-Ιουνίου, η συνεχιζόμενη επιβράδυνση της μείωσης των εισαγωγών, ενώ παρατηρείται αύξηση της ζήτησης ηλεκτρικής ενέργειας τον Ιούλιο.

5.Επιλογή Αντιπροέδρου Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, κατόπιν εισήγησης του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα.

Το Υπουργικό Συμβούλιο επέλεξε την Νομική Σύμβουλο του Κράτους κα. Νίκη Μαριόλη, ως Αντιπρόεδρο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

6.Διορισμός Προέδρου και μελών Συμβουλίου Διοίκησης της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, κατόπιν εισήγησης του Υπουργού Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκου.

Το Υπουργικό Συμβούλιο επέλεξε ως Πρόεδρο της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας τον κ. Μενέλαο Τσουπλάκη, Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, και ως μέλη την κα. Μαρία Γαβουνέλη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, τον κ. Βασίλειο Κουγέα, Καθηγητή στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου, τον κ. Ανδρέα Παπαστάμου, Αναπληρωτή Καθηγητή στο Τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου, και τον κ. Νικόλαο Δουλαδίρη, ειδικό επιστήμονα στον Συνήγορο του Πολίτη.

7.Επιλογή Αντιπροέδρου Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, κατόπιν εισήγησης του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα.

Σε συνέχεια των αποφάσεων του Γενικού Συμβουλίου της Τράπεζας της Ελλάδος, το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα τον Διορισμό του κ. Θεόδωρου Πελαγίδη, Καθηγητή στο Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, στη θέση του Υποδιοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος για εξαετή θητεία.

8. Σύσταση θέσεων συνεργατών για άτομα με αναπηρία κατ’ εφαρμογή του ν. 4488/2017

Ενεργοποιείται για πρώτη φορά ο ν.4488/2017 με τη σύσταση δύο θέσεων συνεργατών στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Υπουργού Επικρατείας Γεωργίου Γεραπετρίτη, εξειδικευμένων σε θέματα αναπηρίας, οι οποίοι θα αξιοποιηθούν στη σύνταξη του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για τα ΑμΕΑ.

.

 

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

επιστροφή στην κορυφή

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ

Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος "Γεώργιος Νικ. Κατσούλης"

Γρ. Λαμπράκη 17, Καρδίτσα 43100
2441079005

Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος "Γεώργιος Νικ. Κατσούλης"

Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος "Σπυρίδων Λ. Λαδιάς"

Χατζημήτρου 18, Καρδίτσα 43132
2441071828

Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος "Σπυρίδων Λ. Λαδιάς"

Κέντρο Λογοθεραπείας 'Τέχνη Λόγου & Μάθησης'

Καποδιστρίου 13, Καρδίτσα 43100
https://texnilogoumathisis.gr

Κέντρο Λογοθεραπείας 'Τέχνη Λόγου & Μάθησης'

Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος "Γρηγόρης Α. Καρπενησιώτης"

Σταμούλη 3-5 (Έναντι Αγ. Κωνσταντίνου), Καρδίτσα 43100
2441027077

Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος "Γρηγόρης Α. Καρπενησιώτης"

Πλαστικός Χειρουργός 'Απόστολος Β. Παγανός'

Νικηταρά 11, Καρδίτσα 43100
6945956146
https://www.paganos.gr/

Πλαστικός Χειρουργός 'Απόστολος Β. Παγανός'

Διαγνωστικό Εργαστήριο "Έρευνα και Υγεία"

Χαρίτου 20, Καρδίτσα 43100
2441026913
http://www.eky.gr/

Διαγνωστικό Εργαστήριο "Έρευνα και Υγεία"

Ειδικός Καρδιολόγος "Γεώργιος Κοντορούπης"

Γρηγορίου Λαμπράκη 38, Παλαμάς 43200
244110045 2444024221

Ειδικός Καρδιολόγος "Γεώργιος Κοντορούπης"

Ειδικός Παθολόγος 'Αθηνά Γ. Λάζου'

Ν. Χαρίτου 10, Καρδίτσα 43100
2441024656

Ειδικός Παθολόγος 'Αθηνά Γ. Λάζου'

Ειδικός Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος 'Χριστίνα Γ. Σακκά'

Χαρίτου 11, Καρδίτσα 43100
2441070101

Ειδικός Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος 'Χριστίνα Γ. Σακκά'

Γαστρεντερολόγος - Ηπατολόγος "Νικολέτα Β. Μαγαλιού"

Ηρώων Πολυτεχνείου & Δ. Λάππα 87, Καρδίτσα 43100
2441075833

Γαστρεντερολόγος - Ηπατολόγος "Νικολέτα Β. Μαγαλιού"

Ειδικός Γαστρεντερολόγος - Ηπατολόγος "Γεώργιος Μάνθος"

Αζά 2 & Ιεζεκιήλ, Καρδίτσα 431 00, Ελλάδα
2441077676

Ειδικός Γαστρεντερολόγος - Ηπατολόγος "Γεώργιος Μάνθος"

Παιδίατρος - Νεογνολόγος "Κάριν Αδάμου - Kraaijenbrink"

Ιεζεκιήλ 9 (έναντι Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου), Καρδίτσα 43100
2441101567

Παιδίατρος - Νεογνολόγος "Κάριν Αδάμου - Kraaijenbrink"

Ψυχολόγος 'Ζενζεφύλλη Σεβαστή'

Πλαστήρα 18 & Κρατερού 2, Καρδίτσα 43100
2441076351

Ψυχολόγος 'Ζενζεφύλλη Σεβαστή'

Κέντρο Ειδικών Θεραπειών 'Ο Κύβος του Ρούμπικ'

Δημ. Λάππα 47, Καρδίτσα 43132
2441181400

Κέντρο Ειδικών Θεραπειών 'Ο Κύβος του Ρούμπικ'

Ιδιωτικό Διαγνωστικό Εργαστήριο "Βιοmedicine"

Κουμουνδούρου 40, Καρδίτσα 43100
2441103333

Ιδιωτικό Διαγνωστικό Εργαστήριο "Βιοmedicine"

Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος "Δρ Ελευθερία Γ. Μπάρμπα"

Ν. Πλαστήρα 3 & Ιεζεκιήλ, Καρδίτσα 43100
2441076937
https://endocrinologoskarditsa.gr

Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος "Δρ Ελευθερία Γ. Μπάρμπα"

Ειδικός Παθολόγος "Δημήτριος Β. Αλεξανδρίδης"

Ιεζεκιήλ 34, Καρδίτσα 43100
2441040311

Ειδικός Παθολόγος "Δημήτριος Β. Αλεξανδρίδης"

Βιοπαθολόγος - Μικροβιολόγος "Ελένη Μηλίτση"

Σταμούλη 3, Καρδίτσα 43100
2441020225

Βιοπαθολόγος - Μικροβιολόγος "Ελένη Μηλίτση"

Ρευματολόγος "Γεωργία Τσέλιου - Κατσούλη"

Γρ. Λαμπράκη 17, Καρδίτσα 43100
2441079001

Ρευματολόγος "Γεωργία Τσέλιου - Κατσούλη"

Ιατρός Βιοπαθολόγος - Μικροβιολόγος 'Παγάνα Μάγδα'

Ν. Χαρίτου 10, Καρδίτσα 15341
2441028838

Ιατρός Βιοπαθολόγος - Μικροβιολόγος 'Παγάνα Μάγδα'

Ειδική Παθολόγος 'Εξάρχου - Παπασπυροπούλου Ευαγγελία'

Ελευθερίου Βενιζέλου 3, Σοφάδες 43300
2443300524

Ειδική Παθολόγος 'Εξάρχου - Παπασπυροπούλου Ευαγγελία'

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος "Δήμητρα Λ. Στρατίκη"

Χατζημήτρου 43, Καρδίτσα 43100
2441022720
https://www.instagram.com/dietstratiki

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος "Δήμητρα Λ. Στρατίκη"

Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος "Θωμάς Γ. Καφφές"

Χαρίτου 13, Καρδίτσα 43100
2441071445

Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος "Θωμάς Γ. Καφφές"

Ειδικός Αλλεργιολόγος "Ηλίας Χρ. Καραμαγκιόλας"

Υψηλάντου & Βάλβη 19, Καρδίτσα 43100
2441073442

Ειδικός Αλλεργιολόγος "Ηλίας Χρ. Καραμαγκιόλας"

Παιδοψυχίατρος "Ευθαλία Τζίλα"

Δημητρίου Λάππα 87 & Ηρώων Πολυτεχνείου, Καρδίτσα 43100

Παιδοψυχίατρος "Ευθαλία Τζίλα"

Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Παιδιού 'Ανάπτυξη 'Λόγου'

Α. Παπανδρέου 41, Καρδίτσα 43100
2441551860

Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Παιδιού 'Ανάπτυξη 'Λόγου'

Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος "Σταυρούλα Δ. Νούκα"

Χαρίτου 17, Καρδίτσα 43100
2441072993

Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος "Σταυρούλα Δ. Νούκα"

Ειδικός Αλλεργιολόγος 'Δημήτρης Ηλ. Κίτσος'

Υψηλάντου 24, Καρδίτσα 43100
2441304955

Ειδικός Αλλεργιολόγος 'Δημήτρης Ηλ. Κίτσος'

ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Πωλείται μονοκατοικία τριών επιπέδων στο καταπράσινο Πευκόφυτο Καρδίτσας

Πωλείται μονοκατοικία τριών επιπέδων στο καταπράσινο Πευκόφυτο Καρδίτσας

Η εταιρεία 'SEA WORLD Α.Ε.Β.Ε.' επιθυμεί να προσλάβει Τεχνικό Συντήρησης Εγκαταστάσεων

Η εταιρεία 'SEA WORLD Α.Ε.Β.Ε.' επιθυμεί να προσλάβει Τεχνικό Συντήρησης Εγκαταστάσεων

Η Αποκατάσταση Α.Ε. αναζητά για εργασία Νοσηλευτές και Βοηθούς Νοσηλευτές

Η Αποκατάσταση Α.Ε. αναζητά για εργασία Νοσηλευτές και Βοηθούς Νοσηλευτές

Εταιρεία αναζητά υπάλληλο γραφείου στο Λεοντάρι Καρδίτσας

Εταιρεία αναζητά υπάλληλο γραφείου στο Λεοντάρι Καρδίτσας

.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  • Τριπλή συνεδρίαση του Δ.Σ. Αργιθέας την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου
    25 Οκτωβρίου 2026, 15:36
  • Θεσμός η λαχειοφόρος μέσω αποδείξεων την εορταστική περίοδο - Θα οργανωθεί και φέτος από τον Εμπορικό Σύλλογο Καρδίτσας
    25 Οκτωβρίου 2026, 15:03
  • Παρουσιάστηκε το Σχέδιο Δράσης της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης για την περιοχή του θεσσαλικού Ολύμπου
    25 Οκτωβρίου 2026, 13:43
  • Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την Ε.Μ.Υ.: Έρχονται ισχυρές βροχές - καταιγίδες από τις πρώτες ώρες της Δευτέρας (26/10)
    25 Οκτωβρίου 2026, 13:05
  • Συλλήψεις σε Λάρισα, Μαγνησία και Τρίκαλα για όπλα, ναρκωτικά, κλοπή και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ
    25 Οκτωβρίου 2026, 12:21
  • Λιόλιος: «Αποσύρομαι μέχρι να ολοκληρωθεί η δικαστική διαδικασία» - Τι αναφέρει η ΕΟΚ σε ανακοίνωση
    25 Οκτωβρίου 2026, 11:56
  • Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης τη Δευτέρα (26/10) σε Μεσενικόλα και τμήματα της οδού Καραϊσκάκη (Καρδίτσα)
    25 Οκτωβρίου 2026, 11:48
  • Τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου η κηδεία του Νικόλαου Νικολόπουλου
    25 Οκτωβρίου 2026, 10:59
  • Παραδίδεται ως Κέντρο Πολιτισμού το πρώην Γυμνάσιο Μεσενικόλα (+Φωτο)
    25 Οκτωβρίου 2026, 10:24
  • Δεν κατατέθηκε πρόταση στο Leader για το Λαογραφικό Μουσείο Μουζακίου
    25 Οκτωβρίου 2026, 09:10
  • Μήνυμα του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φ. Σερέτη, για την 25 Οκτωβρίου - Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού
    25 Οκτωβρίου 2026, 08:40
  • Σεισμική δόνηση 4,5 Ρίχτερ στο θαλάσσιο χώρο κοντά στη Ζάκυνθο
    25 Οκτωβρίου 2026, 07:52
  • Με ...πεντάρα φιλοδώρησε η ΑΕΚ τον Παναιτωλικό!
    24 Οκτωβρίου 2026, 22:19
  • National League 1 - 3ος όμιλος: Τριπλέτα στην κορυφή εν αναμονή και του αγώνα της Αναγέννησης
    24 Οκτωβρίου 2026, 22:14
  • Έβαλε δύσκολα στον Παναθηναϊκό ο ΑΣΚ
    24 Οκτωβρίου 2026, 21:16
  • Δημήτρης Τσιαντής: "Προσχέδιο Προϋπολογισμού 2027: Η σκληρή πραγματικότητα για τους Δήμους (& την κοινωνία)"
    24 Οκτωβρίου 2026, 19:57
  • Ασημένιος ο Πετρούνιας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής του Ρότερνταμ
    24 Οκτωβρίου 2026, 19:48
  • Elite League: Πανιώνιος και Λαύριο κράτησαν το απόλυτο σε 5 αγώνες
    24 Οκτωβρίου 2026, 19:45
  • Τρίκαλα: Απαγχονισμένος βρέθηκε ο κτηνοτρόφος του οποίου η κτηνοτροφική μονάδα κάηκε το προηγούμενο βράδυ
    24 Οκτωβρίου 2026, 19:36
  • Συμπληρωματικά στοιχεία επί των προτάσεων Leader ζητά η Διαχειριστική από τους Δήμους της Π.Ε. Καρδίτσας
    24 Οκτωβρίου 2026, 18:45
.
.
.
.
.

Αθλητισμος

Λιόλιος: «Αποσύρομαι μέχρι να ολοκληρωθεί η δικαστική διαδικασία» - Τι αναφέρει η ΕΟΚ σε ανακοίνωση

Λιόλιος: «Αποσύρομαι μέχρι να ολοκληρωθεί η δικαστική διαδικασία» - Τι αναφέρει η ΕΟΚ σε ανακοίνωση

25 Οκτωβρίου 2026, 11:56

Με ...πεντάρα φιλοδώρησε η ΑΕΚ τον Παναιτωλικό!

Με ...πεντάρα φιλοδώρησε η ΑΕΚ τον Παναιτωλικό!

24 Οκτωβρίου 2026, 22:19

National League 1 - 3ος όμιλος: Τριπλέτα στην κορυφή εν αναμονή και του αγώνα της Αναγέννησης

National League 1 - 3ος όμιλος: Τριπλέτα στην κορυφή εν αναμονή και του αγώνα της…

24 Οκτωβρίου 2026, 22:14

Έβαλε δύσκολα στον Παναθηναϊκό ο ΑΣΚ

Έβαλε δύσκολα στον Παναθηναϊκό ο ΑΣΚ

24 Οκτωβρίου 2026, 21:16

Ασημένιος ο Πετρούνιας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής του Ρότερνταμ

Ασημένιος ο Πετρούνιας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής του Ρότερνταμ

24 Οκτωβρίου 2026, 19:48

Elite League: Πανιώνιος και Λαύριο κράτησαν το απόλυτο σε 5 αγώνες

Elite League: Πανιώνιος και Λαύριο κράτησαν το απόλυτο σε 5 αγώνες

24 Οκτωβρίου 2026, 19:45

Α' ΕΠΣΚ: Χωρίς απώλειες συνέχισαν Ατρόμητος και Α.Ε. Μουζακίου (+Φωτο)

Α' ΕΠΣΚ: Χωρίς απώλειες συνέχισαν Ατρόμητος και Α.Ε. Μουζακίου (+Φωτο)

24 Οκτωβρίου 2026, 18:02

.
.
.
.

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

« Οκτώβριος 2026 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

  • Καρδίτσα
  • Θεσσαλία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Άρθρα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

  • Δ. Αργιθέας
  • Δ. Καρδίτσας
  • Δ. Λ. Πλαστήρα
  • Δ. Μουζάκιου
  • Δ. Παλαμά
  • Δ. Σοφάδων

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

  • Γ Εθνική
  • ΕΠΣ Καρδίτσας
  • ΑΣΚ
  • Α1 ΕΣΚΑΘ
  • ΣΠΑΚ
  • Ελπίδες Καρδίτσας
  • Στίβος

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

  • Άρτα
  • Ευρυτανία
  • Λάρισα
  • Μαγνησία
  • Τρίκαλα
  • Φθιώτιδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

  • Επικοινωνία
  • Γ.Ε.ΜΗ.: 129895403000
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • YouTube
  • Συνδρομή στο RSS

Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva