.
.
.
.
.

Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018

Δήμος Σοφάδων: Με καθυστέρηση τριών εβδομάδων αποδεκτή η παραίτηση Αλεξόπουλου από τη θέση του Αντιδημάρχου

Δεκτή έγινε σήμερα Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου η επιστολή παραίτησης του αντιδημάρχου Σοφάδων Βασίλη Αλεξόπουλου από το Δήμαρχο Θάνο Σκάρλο.

Μήνυμα της Βουλευτού Χρ. Κατσαβριά - Σιωροπούλου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Αγαπημένα μας παιδιά,

Αγαπητοί γονείς.

Φίλες και φίλοι εκπαιδευτικοί.

Η φετινή 11η Σεπτεμβρίου μας βρίσκει περισσότερο αισιόδοξους. Τα σχολεία ανοίγουν χωρίς κενά ή άλλα λειτουργικά προβλήματα.

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Β. Τσιάκου για τη νέα σχολική χρονιά

Μια νέα σχολική χρονιά με όνειρα και ελπίδες ξεκινάει σήμερα για τα παιδιά μας. Από νωρίς το πρωί οι δρόμοι και οι αυλές των σχολείων θα γεμίσουν από τις γνώριμες παιδικές φωνές. Φωνές γεμάτες ελπίδα, γεμάτες αισιοδοξία.

Εργασίες συντήρησης στον οδικό άξονα Καρδίτσας – Τρικάλων επέβλεψε ο Β. Τσιάκος

Σημεία όπου εκτελούνται εργασίες συντήρησης και βελτίωσης του οδικού δικτύου στον οδικό άξονα Καρδίτσας – Τρικάλων, επισκέφθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος συνοδευόμενος από τον Δ/ντη της Δ/νσης Τεχνικών Έργων κ. Δ. Κουτρομάνο.

Τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής συγκεντρώθηκαν για το Κοινωνικό Παντοπωλείο στη συναυλία στο Δ.Α.Κ.

Ποσότητες τροφίμων μακράς διάρκειας, καθώς και ειδών ατομικής υγιεινής και καθαρισμού συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια της συναυλίας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (8/9) στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας.

Θανατηφόρο τροχαίο για 53χρονο δικυκλιστή στην Ε.Ο. Κοζάνης - Λάρισας

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, σημειώθηκε σήμερα Δευτέρα 10/9, γύρω στη 1:30 το μεσημέρι, στο δρόμο Κοζάνης – Λάρισας, κοντά στο ύψος του χωριού Μεταξά, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με φορτηγό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ