.
.
.
.

Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2019

Να ανακηρυχθεί ο Μεσενικόλας ως ιστορική έδρα του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

Απόφαση να ανακηρυχθεί ο Μεσενικόλας ως ιστορική έδρα του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα έλαβε κατά τη συνεδρίασή του ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση της Τρίτης (8/10).

4 θεματικά πάρκα θέλει να δημιουργήσει ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα - Εκδηλώσεις για τη λίμνη και το έτος "Αντ. Σαμαράκη"

Σημαντικά θέματα -πλην των αιολικών και της ίδρυσης Κ.Υ. στην Πεζούλα που ήδη έχουμε αναφερθεί με ξεχωριστά άρθρα- τέθηκαν προς συζήτηση και έτυχαν μάλιστα της καθολικής αποδοχής από το Σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου Λίμνης Πλαστήρα στη συνεδρίαση της Τρίτης (8/10).

Το πρόβλημα των αμπελουργών - αμβυκούχων στο Υπ. Οικονομικών - Στη συνάντηση παραβρέθηκε και η Ασ. Σκόνδρα

Συνάντηση στο Υπουργείο Οικονομίας, έγινε χθες, μεταξύ του αρμόδιου Υφυπουργού Οικονομικών Απόστολου Βεσυρόπουλου, της Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Φωτεινής Αραμπατζή, του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Ελευθέριου Αυγενάκη και εκπροσώπων της Ομοσπονδίας Αμπελουργών- Αμβυκούχων.

Να ανακληθούν οι άδειες για τα αιολικά θα ζητήσει το Δ.Σ. Λίμνης Πλαστήρα με υπόμνημα στο Υπ. Περιβάλλοντος (+Φώτο +Βίντεο)

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λίμνης Πλαστήρα απασχόλησε το απόγευμα της Τρίτης (8/10) η συζήτηση και λήψη απόφασης για τα αιολικά πάρκα στα Άγραφα με το Σώμα να υπερψηφίζει οριακά την πρόταση του Δημάρχου Λίμνης Πλαστήρα Παναγιώτη Νάνου.

Επίσκεψη και Συνεργασία της Ένωσης Προσώπων ‘’Φίλοι του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας’’ στον Διοικητή της Αστυνομίας Καρδίτσας

Επίσκεψη συνεργασίας πραγματοποίησαν την Παρασκευή οι ‘’Φίλοι του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας’’ στο νέο Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας κ. Θωμά Καρανάσιο, τον οποίο συνεχάρησαν για την ανάληψη των υψηλών καθηκόντων και του ευχήθηκαν άριστη επιτυχία στο δύσκολο έργο της ασφάλειας της περιοχής και ευρύτερα.

Ανακοινώθηκαν οι οριστικοί πίνακες προσλήψεων για τις 41 θέσεις συμβασιούχων στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Καρδίτσας

Ανακοινώθηκαν σήμερα Τρίτη (8/10) από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Καρδίτσας οι οριστικοί πίνακες για την πρόσληψη 41 εποχιακών εργαζομένων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση αρχαιολογικών εργασιών στο έργο "Οδός Δέλτα - Παλαμά" μετά από σχετική προκήρυξη των θέσεων που είχε βγει στις αρχές του Αυγούστου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ