.
.
.
.
.

Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2019

Κάλεσμα του Μορφωτικού Συλλόγου Αρτεσιανού για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Αρτεσιανού σας καλεί όλους, μικρούς και μεγάλους στην πλατεία του χωριού μας το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00 για να ανάψουμε όλοι μαζί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο!!!

Καρδίτσα: "Άναψε" το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και άνοιξε τις πύλες του το "Μαγεμένο Δάσος" (+Φώτο +Βίντεο)

Σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς ζει και επισήμως από το απόγευμα της Τετάρτης (4/12) η Καρδίτσα καθώς με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και τα εγκαίνια το θεματικού πάρκου στο Παυσίλυπο, δόθηκε το πανηγυρικό εναρκτήριο έναυσμα.

Ανακοίνωση - καταγγελία της Ε.Ο.Α.Σ.Κ. για την Κυβέρνηση της Ν.Δ. και το δόγμα "νόμος και τάξις"

Η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας, ανταποκρινόμενη στις αγωνιστικές διαθέσεις του αγροτοκτηνοτροφικού κόσμου της περιοχής μας και δρώντας στο πλαίσιο σχετικής απόφασης που πάρθηκε στην πανθεσσαλική σύσκεψη Αγροτικών Συλλόγων και Ομοσπονδιών στον Παλαμά, οργάνωσε την Τετάρτη 4 Δεκέμβρη δυναμική κινητοποίηση με δεκάδες τρακτέρ, στον κόμβο της Εθνικής Οδού Ε-65.

Στις ειδήσεις του STAR μέσω του KarditsaLive.Net οι αγροτικές κινητοποιήσεις στην Καρδίτσα

Αναφορά στις κινητοποιήσεις των αγροτών στον Ε65 και στο "μπλόκο" που έστησε η αστυνομία ώστε να μην αποκλειστεί ο αυτοκινητόδρομος από τα τρακτέρ έκανε το πανελλαδικό τηλεοπτικό δίκτυο του STAR.

Tα 138 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλίας τίμησαν μαζικά και με μεγαλοπρέπεια οι Θεσσαλοί της Αττικής στο Σύνταγμα (+Φώτο)

Τα εκατόν τριάντα οκτώ χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλίας τίμησαν οι Θεσσαλοί της Αττικής, στην εκδήλωση που διοργάνωσε την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2019, στα πλαίσια των καταστατικών δεσμεύσεών της, το δευτεροβάθμιο όργανο των Θεσσαλικών Συλλόγων Αττικής, η Ομοσπονδία Θεσσαλικών Σωματείων Αττικής «Η ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΣΤΕΓΗ».

Δόθηκε η έγκριση έναρξης του έργου για την κατασκευή των αγωγών και των δικτύων αποχέτευσης Νέας Αγχιάλου

Ξεκινούν οι εργασίες για την κατασκευή των καταθλιπτικών αγωγών και του δικτύου αποχέτευσης της Νέας Αγχιάλου του Δήμου Βόλου, καθώς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός έδωσε την έγκριση για την υπογραφή σύμβασης του έργου προϋπολογισμού 1.984.000€.

Ερώτηση Βουλευτών του ΚΚΕ σχετικά με τις προτεινόμενες συγχωνεύσεις νηπιαγωγείων στο ν. Καρδίτσας

Με θέμα «Συγχωνεύσεις - καταργήσεις σχολικών μονάδων στο Νομό Καρδίτσας» οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιώργος Λαμπρούλης και Δελής Γιάννης κατέθεσαν Ερώτηση προς την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ