.
.
.
.
.

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021

Συστήνεται Επιτροπή αγοράς ακινήτου στο Μουζάκι – Προς ενοικίαση και το διπλανό Κληροδότημα Ανδρέου για ανέγερση νέου Κέντρου Υγείας

Μετά από πολλές αντεγκλήσεις μεταξύ του Δημάρχου Μουζακίου κ. Φάνη Στάθη και των επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παρασκευής Ντούρβα και κ. Ολυμπίας Διαμαντοπούλου, ελήφθη σε τηλεδιάσκεψη σήμερα (29/1) το βράδυ, κατά πλειοψηφία (ο κ. Λάμπρος Γιώτης ψήφισε όχι), η απόφαση από το σώμα για σύσταση Επιτροπής αγοράς ακινήτου στο Μουζάκι για την ανέγερση του νέου Κέντρου Υγείας.

Ανακοίνωση της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εμπόρων για την αυτοκινητοπομπή της Τετάρτης (27-1)

Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εμπόρων χαιρετίζει τους εκατοντάδες συναδέλφους που συμμετείχαν στην αυτοκινητοπομπή της Τετάρτης 27 Γενάρη, η οποία στέφθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία.

Δήλωση Μπ. Παπαδόπουλου για τη σύσκεψη στο Δημαρχείο Σοφάδων για τις αγροτικές αποζημιώσεις

Μετά τη σύσκεψη που έγινε στο Δημαρχείο Σοφάδων για το θέμα των αγροτικών αποζημιώσεων ο τέως Δήμαρχος Σοφάδων και επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας Μπάμπης Παπαδόπουλος έκανε την εξής δήλωση:

Φ. Στάθης: Τον Απρίλιο ξεκινά η αποκατάσταση του περιφερειακού Μουζακίου!

Οι αποκαταστάσεις που έγιναν στο Δήμο Μουζακίου μετά τις καταστροφές του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανού», απασχόλησαν το σημερινό (29/1) Δημοτικό Συμβούλιο Μουζακίου καθώς οι επικεφαλής των παρατάξεων της «αντιπολίτευσης» κ.κ. Ντούρβα, Διαμαντοπούλου, Γιώτης και δημοτικοί σύμβουλοι κατέθεσαν σχετικές ερωτήσεις.

Παρασκευή (29/01): 4 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 153 αποφάσεις μαζί με επιχειρήσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Ξεκινούν παρεμβάσεις ύψους 2,5 εκατ. ευρώ για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στο Δήμο Κιλελέρ

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου «Αποκαταστάσεις οδών, καθαρισμός ερεισμάτων και κατασκευή τεχνικών Δήμου Κιλελέρ» προϋπολογισμού 2,5 εκατ. ευρώ που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Υπ. Παιδείας: 1.184 προσλήψεις αναπληρωτών Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκε ότι για το διδακτικό έτος 2020-2021 προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές, βάσει Ειδικής Προκήρυξης κάλυψης λειτουργικών κενών [άρθρο 86 του ν. 4547/2018 (Α΄ 102), όπως ισχύει]:

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ