Κελεπούρης Λάμπρος
Τσιρογιάννη Φανή
Εκίζογλου Σπυρίδων
Καραμπινά - Τσουρή Μαρία
.
.
.
.

Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022

ΑΣ Καρδίτσας: Στην Α1 το «παιχνίδι» απαιτεί ομαδικότητα και οικονομική στήριξη (+Φώτο +Βίντεο)

Προσκλητήριο ενεργής συμμετοχής στην  επόμενη μέρα του Αθλητικού Συλλόγου Καρδίτσας που βρίσκεται πλέον μια νίκη μακριά από το όνειρο της ανόδου στην Α1 Κατηγορία του μπάσκετ, η οποία δημιουργεί νέα δεδομένα σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας, που θα πρέπει πλέον να διαμορφωθεί σε πλήρως επαγγελματικά πρότυπα με αυξημένο προϋπολογισμό,  απηύθυναν οι παράγοντες της ομάδας κατά την διάρκεια εκδήλωσης για την παρουσίαση του σχεδίου για το μεγάλο βήμα που έχει μπροστά του ο σύλλογος της πόλης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (14/4) σε κεντρικό ξενοδοχείο της Καρδίτσας.

Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το διήμερο εκδηλώσεων για τον Προεπαναστατικό Ήρωα Κατσαντώνη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Απριλίου και την Κυριακή 10 Απριλίου 2022 το διήμερο εκδηλώσεων για τη ζωή και τη δράση του Προεπαναστατικού Ήρωα Κατσαντώνη (Αντώνη Μακρυγιάννη).

Δυναμική συμμετοχή του Κ.Δ.Α.Π. Δήμου Μουζακίου σε δράση Περιφέρειας και Π.Θ. για την 14η Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού

Με μεγάλη χαρά το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Μουζακίου (Κ.Δ.Α.Π.) ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Περιφέρειας και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας - ΤΕΦΑΑ Τρικάλων για συμμετοχή στη δράση που διοργανώθηκε στα πλαίσια της 14ης Παγκόσμιας ημέρας αυτισμού.

Υπεγράφη η σύμβαση για έργο οδικής ασφάλειας και αντιπλημμυρικής προστασίας στο Νεοχώρι

Νέο έργο για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας και την αντιπλημμυρική προστασία του οικισμού του Νεοχωρίου του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα ξεκινά το επόμενο διάστημα.

Πρόσθετη χρηματοδότηση 150.000 ευρώ για τις μελέτες ανάπλασης του «Λουμάκη»

Στην τροποποίηση της Απόφασης Ένταξης του έργου «Αρχιτεκτονική ανάπλαση και αξιοποίηση του περιβάλλοντος χώρου και των κτιρίων του πρώην Στρατοπέδου Λουμάκη», του Δήμου Καρδίτσας και αρχικά εγκεκριμένο προϋπολογισμό 814.089,90€ στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» προχώρησε το ΥΠ.ΕΣ. με απόφαση που υπογράφει ο αναπληρωτής Υπουργός κ. Στ. Πέτσας.

Πρόσθετοι πόροι ύψους 100 εκ. ευρώ θα διατεθούν στο πρόγραμμα των Νέων Γεωργών

Με απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργου Γεωργαντά και του αρμόδιου Υφυπουργού Γιώργου Στύλιου και μετά από εισήγηση του Γενικού Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών κ. Δημήτρη Παπαγιαννίδη

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ