.
.
.
.
.

Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022

Οι «πληγές» του Ιανού στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας παραμένουν «ανοικτές»…

18 Σεπτεμβρίου 2020….18 Μαΐου 2022…. Χρειάστηκε να περάσουν 20 μήνες μετά την επέλαση του «Ιανού» στην Καρδίτσα για να ανοίξει ξανά τις πόρτες της στο κοινό η Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας παρουσιάζοντας την έκθεση «Μεταίχμια».

Οριστικός ανάδοχος για το έργο «Βελτίωση δασικών δρόμων για αντιπυρική προστασία»

Την ανακήρυξη οριστικού αναδόχου και την ανάθεση του έργου «Βελτίωση δασικών δρόμων για αντιπυρική προστασία» προϋπολογισμού 181.164,15 € με ΦΠΑ στον κ. Ηλ. Παπασπύρο με μέση έκπτωση 24,16%, αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων εύχεται γρήγορη ανάρρωση στον καλαθοσφαιριστή της ομάδας Ζωιτσάκο Χρήστο

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων εύχεται στον καλαθοσφαιριστή της ομάδας μας Ζωιτσάκο Χρήστο ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους, έπειτα από την επιτυχημένη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Πρόσληψη 8 συμβασιούχων από την Εφορεία Αρχαιοτήτων στο πλαίσιο του έργου «Δέλτα - Καρδίτσα»

Οκτώ άτομα διαφόρων ειδικοτήτων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας 6 μηνών με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης θα προσλάβει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Καρδίτσας για το Υποέργο 5 «Αρχαιολογικές έρευνες και εργασίες» του Έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ Ε.Ο. 30: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΔΕΛΤΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΕΩΣ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ».

Ξεκινούν οι αιτήσεις για τις Π.ΕΠΑΣ Μαθητείας ΔΥΠΑ στον Τουρισμό και την Φιλοξενία σε συνεργασία με το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο και το ΙΝΣΕΤΕ

Την Τρίτη 19-7-2022 και ώρα 18:00, ξεκινά η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για την εισαγωγή μαθητών και μαθητριών στις επτά Πειραματικές Επαγγελματικές Σχολές (Π.ΕΠΑΣ) Μαθητείας της ΔΥΠΑ, για το σχολικό έτος 2022-2023 σε τρεις ειδικότητες στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας.

Γ. Κωτσός: «Αποζημίωση αγροτών από τον ΕΛΓΑ σχετικά με τις ζημιές από αγριόχοιρους»

Άμεση λύση του ζητήματος σχετικά με τις καταστροφές που προκαλούνται από αγριόχοιρους σε αγροτικές καλλιέργειες ζήτησε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργο Γεωργαντά.

Ευεργετικά "μπλε μυρμήγκια" εμφανίστηκαν στο Μάρκο! (+Φώτο)

Μία ιδέα που έχει τη βάση της στον εθελοντισμό όχι μόνο άρχισε να υλοποιείται στην Τοπική Κοινότητα Μάρκου, αλλά αγκαλιάστηκε με τόσο ενθουσιασμό, που όλο το χωριό συνδράμει είτε συμμετέχοντας είτε στηρίζοντας την προσπάθεια.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ