.
.
.
.
.

Σάββατο, 02 Νοεμβρίου 2019

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ο πρώτος επίσημος αγώνας στο νέο κλειστό - Χάρηκε ο κόσμος τις εγκαταστάσεις (+Φώτο +Βίντεο)

Ήμερα γιορτής όχι μόνο για το μπάσκετ, αλλά για ολόκληρο τον αθλητισμό της Καρδίτσας ήταν το Σάββατο 2 Νοεμβρίου, καθώς το νέο κλειστό υποδέχθηκε για πρώτη φορά επίσημο αγώνα και μαζί και κόσμο.

Α2 μπάσκετ: Πλήρωσε το "νεκρό" 4λεπτο ο ΑΣΚ στον πρώτο του αγώνα στο νέο κλειστό (+Φώτο +Βίντεο)

Γλυκόπικρο ήταν για τον ΑΣΚ το πρώτο του παιχνίδι στο νέο κλειστό της Καρδίτσας, καθώς οι φίλαθλοι σχεδόν γέμισαν τις κερκίδες των 2.500 θέσεων αλλά η ομάδα ηττήθηκε με 72-83 από τν Χαρίλαο Τρικούπη.

Α1 ΕΠΣΚ: Εύκολες νίκες για Λεοντάρι και Μουζάκι

Στην πρώτη θέση διατηρήθηκε το Λεοντάρι μετά την εύκολη νίκη του επί της Ελπίδας ενώ στο κατόπι της είναι η ομάδα του Μουζακίου που επέστρεψε ξανά στα μεγάλα σκορ υπέρ της και με αντίπαλο το Καρποχώρι.

Υπεγράφη η σύμβαση για αντιπλημμυρικά έργα στον Πηνειό και στη συντήρηση των γεφυρών Σαρακίνας και Κεραμιδίου

Την υπογραφή της σύμβασης για αντιπλημμυρικό έργο, σε περιοχές εκατέρωθεν του Πηνειού ποταμού στην Π.Ε. Τρικάλων προϋπολογισμού 8,2 εκατομμυρίων ευρώ υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός.

Μονάδες Επεξεργασίας Βιοαποβλήτων δρομολογούνται για τα νησιά των Β. Σποράδων

Μονάδες Επεξεργασίας Βιοαποβλήτων δρομολογεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας στα νησιά των Βορείων Σποράδων, με χρηματοδότηση ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας.

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από το απόγευμα της Κυριακής (3/11)

Νέο εκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού με δείκτη προειδοποίησης (2/3) εξέδωσε το μεσημέρι του Σαββάτου (2/11) η ΕΜΥ με το οποίο ενημερώνει για νέα επιδείνωση του καιρού από το απόγευμα της Κυριακής (3/11).

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας για την ενδιάμεση εκπτωτική περίοδο του Νοεμβρίου

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας ενημερώνει τους συναδέλφους εμπόρους και το καταναλωτικό κοινό ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 4446/2016, άρθρο 114 παρ., ξεκινά η χειμερινή ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος του Νοεμβρίου η οποία θα λήξει την Κυριακή 10 Νοεμβρίου.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ